reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dziewczyny gratuluje wspanialych wiadomosci..super,ze dzidziulki zdrowe i wszystko z nimi wporzasiu :-)
agulalula Agatka nie wie,ktorego z naszych przystojnuch chlopakow wybrac.. i to jej zaprzata sliczna glowke:-p

reklama
Hej dziewczyny, ale wczoraj było wizyt :)
Jaskółka, agulalalula, lemioniada, ewak, pflaume -gratulacje cieszę się z waszych udanych wizyt :-)

agulaula - małą rewelak i jakie ma długie paluszki super

susumali, pflaume - kciuki zaciśnięte

Gratuluje udanych wizyt, przepraszam ze nie wypisuje kazdej osobno, ale nie bylo mnie tu przez kilka dni i nie sposob tak by kogos nie pominac. Fajnie, ze coraz wiecej wie kto im mieszka w brzuszku. A co do planowanych cesarek, to sie czasem dziewczyny za wczesnie na stol nie dajcie brac, bo czasami 2 tyg dla maluszka w dodatkowym rozwoju to dużo. No chyba że na USG bedzie juz wystarczajaco duzy:tak:.

biedroneczka ja miałam tydzień wcześniej i mały ważył 3570 i 58 cm. Teraz mam termin na 4.08 myślę, że się załapię na lipiec :-)

Nie jest powiedziane ze cesarka jest zawsze wcześniej, małe musi tez odpowiednio wazyć i wszystko na USG musi byc ok.
Pamietam u jednej dziewczyny jak ja lekarze pokrolili 2 tyg przed czasem i okazalo sie ze maly mial niespelna 3 kilo i ledwo sam oddychal i trafil do inkubatora jak wczesniak, a niby cesarka planowana byla. Także najlepiej sie upewnić czy na USG jest wszystko ok i napewno nie dać sie kroić wiecej niz 2 tyg przed terminem

reklama
Gratuluje udanych wizyt, przepraszam ze nie wypisuje kazdej osobno, ale nie bylo mnie tu przez kilka dni i nie sposob tak by kogos nie pominac. Fajnie, ze coraz wiecej wie kto im mieszka w brzuszku. A co do planowanych cesarek, to sie czasem dziewczyny za wczesnie na stol nie dajcie brac, bo czasami 2 tyg dla maluszka w dodatkowym rozwoju to dużo. No chyba że na USG bedzie juz wystarczajaco duzy:tak:.

Zgadzam się w 100%. Wiktorię wyjęli mi za wcześnie i było to po niej widać. Za tydzień będę rozmawiała z lekarzem czy jest możliwość jechać na cc do szpitala mając już skurcze.

Dziewczyny gratuluję wszystkim udanych wizyt, nie dam rady wymienić każdej z osobna, bo długo mnie nie było. Wiem że kilka dziewczynek się ujawniło;-)

Do góry