reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
ja tez dzis po wizycie i mamy plytke ale lepiej widac na 2D niz 3D, mloda wogole buzi nam nie chciala pokazac :) pan doktor stwierdzil ze nie ma parcia na szkło :D Wazy juz 564 gram i termin nam sie przesunal na 1.08 ale cos czuje ze w lipcu bedzie bo juz mam na 100% potwierdzona cesarke. Jakbym sie uparla na SN to by sie moze zgodzil ale ja sie napewno upierac nie bede to wiem napewno :)
gratuluje wszystkim udanych wizyt :**

EwaK-dobrze ze wszystko ok, a dziewuszka twoja to spora kurcze też bym tak chciała żeby tym razem moje urodziło się troszkę większe:) i wiesz co po cichu liczę że w lipcu też urodzę bynajmniej bym chciała choć to mało prawdopodobne bo termin mam na 12 sierpnia

Jaskółka, Lemoniada gratuluje chlopaczkow ;-)
Agula, Ewcia super ze dziewczynki ;-) Ewcia faktycznie spora mala ja mam mniejszego malego i termin na 31 lipca choc z waga jest tydzien do tylu za to chyba bedzie dlugi po tatusku;-) Agula Agatka sliczniutka;D

Cześć Dziewczyny. Ja też już po połówkowym. Dzidzia rośnie i jest zdrowa. Tylko nie ujawniła nam czy jest chłopcem czy dziewczyną, szkoda. Tak jakoś się dziwnie ułożyła, że zasłoniła nóżką to co najcenniejsze ;-) W sumie rączek też dokładnie nie widać i mam trochę zchize.. Przymajmniej ja nie widzę na tym zdjęciu, mąż twierdzi że na USG było wszystko na swoim miejscu lekarz też.. Termin z 25 przesunął mi się na 20. Rozmawiałam z lekarzem i będę miała cesarkę, więc jeszcze nawet wcześniej. Ogólnie czuje lekki niedosyt...:eek:
Po USG kupiliśmy pierwszą rzecz dla naszego Skarbka, pochwale się w odpowiednim wątku;-)
A i dziękuję za kciuki :-)

Jutro jeszcze mam normalną wizytę, mam nadzieję, że też będzie ok.

Ostatnia edycja:
Ewa - gratuluję wizyty!

Pflaume - ja zawsze czuję niedosyt,a bo to dobrze rączek nie widzę,a to nózia gdzieś się zapodziała,ale jeśli lekarz nic nie komentuje to znaczy,że wszystko jest w porządku. Szkoda,że dzidzia jest nieśmiała,ale z drugiej strony będziecie mieli niespodziankę.
Petunia - where are you? :-)

Ja też gratuluję Wam dziewczyny!
Ja jestem bardzo zadowolona z wizyty. Adaś ślicznie się eksponował z każdej strony. Pyszczkiem ślicznie ruszał, owteirał i zamykał. Pod koniec zrobił rączkami "olaboga" i zasłonił buzię łapkami. :-D Mówię Wam jakie on ma śliczne stopki...

ale fantastyczne wiadomosci!!!
AGULALA, EWA gratki dla dziewczynek!!!
Agulala usmialam sie jak opisalas jaka jestes roztargniona i w Twoim przypadku to naprawde slodkie! no i zdjecie slodzkie!
Ewa duza coreczka!

JASKOLKA, LEMONIADA super ze kolejni faceci sie potwierdzili!

PFLAUME jakby bylo cos nie tak, to lekarz by powiedzial, a niedosyt zawsze jest!

innym dziewczynom ktorym z nicka nie wymienie bo przeczytalam z 8 stron i nie moglam ywszystkich zapamietac tez gratuluje

ja jutro wizyta ogolna,i tez sie troche cykam...no ale do ujrzenia bobaska musze do poniedzialku poczekac...

reklama
Dzięki laski moje ukochane!
Ja od początku czułam,że będzie chłop. Po cichutku miałam jeszcze iskierkę nadzieji,że będzie córcia ale dziś została ona zgaszona :-D jajka były wieliie, więc nie liczę na pomyłkę haha Mój narzeczony przeszczęśliwy,ż zostanie tatusiem synka, ja nie jestem rozczarowana- ciesze się bardzo,że dzieciątko pięknie rośnie.
Następna musi być już córcia :-)

Do góry