reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Gratuluje udanych wizyt dziewczyny;))

Ja tez juz po wizycie;) maleństwo rośnie zdrowo ma 7,5cm i superowo za pozowało do zdjęcia z otwarta buźka normalnie super;) Nastepna wizyta za 4 tygdonie

Uploaded with ImageShack.us

reklama
Monila super!!!:* cieszę się razem z Tobą,
może jakaś modelka Ci tam rośnie? bo teraz wszystkie modelki pozują z otwartymi buziami hihi :p:p

ja dzisiaj dzwoniłam do kliniki, ale wyników jeszcze nie ma, jutro będą, trzymajcie kciuki!!!!musi być dobrze!!!!

Monila super wieści, a bobasek zajefajny Great.gif
Czekamy na nstępne dobre wieści

Monila - super wiadomość . To tera czekamy jeszcze na biedroneczkę i Gabinę

a 85- oczywiście że trzymamy kciuki :)

silentenigma i MONILA super wiesci!!!gratki ogromne!

MEGMARION a jaka masz wade wzroku? ja mam -4.5 i -5.5 i specjalnie u okulisty bylam kieyd przed porodem i mi mowil ze nie ma przeciwskazan do porodu naturalnego wiec moze tez pojdz i sie do wiedz, nie zawsze wada wzroku rowna sie cc...

reklama
fasol.jpgWitam kochane
Ja dopiero teraz ale po udanej wizycie udalam sie na male zakupy, bo skoro juz przyjechalam do Poznania to pojechalam na Maltę coś sobie sprawic no i powiem to byl udany dzionek, ale wszystko pokolei
Przed wizyta strasznie sie denerwowalam, ale niepotrzebne, wszystko w jak najwiekszym porządku, fasol rozbrykany, dzieciaczek nie dal sie nawet pomierzyć, no coz po kim to ono takie kaprysne hehhe, doktor posluchal bicia serduszka sprawdzil na doplerze przepływ krwi przez serduszko, a ja mialam okazje posluchac jak szybko bije serduszko maluszka 150/min., niesamowite wrażenie :)). w czwartek mam podejść jeszcze raz na USG na pomiary bo teraz maleństwo nie dalo sie niestety pomierzyc ukladalo sie niestety tak niefortunnie ze nici z pomiarów przezierności :((, no ale kość nosowa jest co najważniejsze wszystkie narzady wewnetrze rowniez ok. Mam nadziej że w czwartek maleństwo bedzie wspolpracowac ;)). Jeszcze nie wiadomo kto mieszka mi w brzuszku ;))
No oczywiście filmik dla tatusia tez dostaliśmy, podziwiali nawet tesciowie jak sie do nich przejechalismy popoludniu :)), wszystko widać ladnie jak macha lapkami zaklada na glowke, wsadza do buzi palce, czka, widac mu dokladnie kosteczki w malych rączkach :)), cudne wrazenie:), az mi sie chce plakać ze wzruszenia :))
Po wizycie poszlam sobie do centrum handlowego w C&A kupilam ladna ciazową dzinsowa spodniczke na gumkę za jedyne 35 zł ;)), do tego rajstopy ciazowe i bluzeczka, fakt nie mam jeszce brzuszka widocznego, ale na wiosne będzie jak znalazl

Do góry