reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Małgoniu:),dziękuje za pamiec i trzymanie kciuków za moj a dzisiejsza wizyte( juz o 15.00:):)-juuupiiii:) )

Biedroneczko,Gabinko,Moniczko gratuluje udanych wizyt:) a tobie Biedroneczko jeszcze tych swietnych zakupów. Jutro tez jade po jakies ciuszki do Arkadii,bo juz nie mam w czym chodzic a teraz jeszcze przeceny są:).

Dam znac po wizycie ,co i jak oczywicie:)

fajowo, ciesze sie ze same takie dobre wiesci
przez to czytanie , to ja nie wiem jak wytrzymam do 1 marca - wtedy mam dopiero wizyte, ostatnia byla 2 lutego a mam wrazenie ze to cale wieki temu bylo
podpytam lekarza czy daloby rade agrac plytke dla tatusia ale watpie ze u niego na tym sprzecie mozna,a tak bym chciala i wiem ze tatus pewnie bylby bardzo szczesliwy

Cześć!
Dzwoniłam po wyniki krwi. Myślałam, że one wystarczą!
Powiedzieli, że wyniki są lepsze i zmniejszyły prawdopodobieństwo, ale biopsje muszę zrobić :((((
Zapytałam czy nie można powtórzyć badania prenatalnego, bo Dzieciątko takie małe było...może za wcześnie, powiedziała, że nie bo prenatalne wykonują do 13 tygodnia, ale ja nie jestem jeszcze w 13 tyg!!! nt było wykonane jak crl miało 46mm...
jutro mam biopsje kosmówki :(((((((((( i chce wierzyc, ze bedzie dobrze, ale sie stresuje tym badaniem!!!:((((

reklama
a83 to super ze wyniki krwi sa lepsze;):) nie martw sie wszytko będzie dobrze;) głowa do gory i nie stresuj sie:) zobaczysz będzie dobrze;*

Do góry