Marcelinaa
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny...
No Kropek to to na pewno nie jest
No Kropek to to na pewno nie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli mialaś robiony test PAP-A, to musialo w niego sklad wchodzić USG z pomiarami dziecka, bo test ten liczy prawdopodobienstwo wad na podstawie badania z krwi mamy i pomiarów z USG dzieciaczka, może lekarz na poprzednim USG dokonał wszystkich pomiarów a nawet ci nie powiedział.dziewczyny ja nie wiem co mam juz myslec. Powiedzcie, mi prosze czy USG genetyczne to jest to samo co badanie genetyczne?? ja sie w tym calkiem pogubilam. zaczynam sie martwic...
I widzisz Malgoo mamy praktycznie to samo, a ja nagle przeskoczylam na 14-sty tydz. Moze ja faktycznie pomysle o jeszcze jakies dodatkowej konsultacji u innego lekarza...
Przybieram sobie teraz strasznie do glowy, ale przeciez lekarz chyba wie lepiej...