reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Ach dziewczyny dziękuję za trzymanie kciuków i dobre fluidy. U mnie wszystko ok Dzieciaczek ma 37 mm i wg usg to 10w4d także wszystko się zgadza. Serduszko bije. Następna wizyta 10 lutego i to będzie to dokładne USG. Marcelina cieszę się z Tobą.
Pflaume mam nadzieję ze wszystko będzie ok.

Mal-gosia - cieszę się,że dzidzia rośnie zdrowo! to najważniejsze ;-)
Marcelinna - gratuluję bałwanka :-)
Rybkaa - widziałam,że u Ciebie też wszystko dobrze :-)
Tonya - ja nie wiem czemu myślałam,że Ty też :-D

Dzisiejszy dzień zaliczam bez wymiotów !!!!!!!!! yeahh!!!!!!
Miłej nocki :-)

hej
ja tez dzis po wizycie
malenstwo ma sie dobrze,serduszko bije a fasolka ma 4,17 cm:)
dzis jest 10 t 5 d ale na usg wyszlo 11 tygodni i niby zmiana daty porodu z 19 tego sierpnia na 17 tego:) ale tym to sie nie martwie,bo jajeszcze nigdy o czasie nie urodzilam,zawsze przed:-D
nastepna wizyta za 2 tyd=godnie:0
pozdrawiam i gratuluje wszystkim dobrych wiesci:)

aha...i jestem przykladem ,ze faktycznie mozna nie miec objawow w postaci wymiotow i innych tego rodzaju przygod:) u mnie troche tylko wrazliwsze i nieco pelniejsze piersi no i lekko widoczny brzuszek:)

dziewczyny ja nie wiem co mam juz myslec. Powiedzcie, mi prosze czy USG genetyczne to jest to samo co badanie genetyczne?? ja sie w tym calkiem pogubilam. zaczynam sie martwic...
I widzisz Malgoo mamy praktycznie to samo, a ja nagle przeskoczylam na 14-sty tydz. Moze ja faktycznie pomysle o jeszcze jakies dodatkowej konsultacji u innego lekarza...
Przybieram sobie teraz strasznie do glowy, ale przeciez lekarz chyba wie lepiej...
Jesli mialaś robiony test PAP-A, to musialo w niego sklad wchodzić USG z pomiarami dziecka, bo test ten liczy prawdopodobienstwo wad na podstawie badania z krwi mamy i pomiarów z USG dzieciaczka, może lekarz na poprzednim USG dokonał wszystkich pomiarów a nawet ci nie powiedział.

Pflaume - trzymam kciuki - plamienia sie zdarzaja - duzo lez i bierz leki a powinno wszystko sie unormowac... bedzie dobrze...
Naja. - faktycznie dziwne z tymi pomiarami, moze faktycznie powinnas isc do innego gina na konsultacje, zeby porownac...
aga- ciesze sie, ze wszystko ok... moja kropka jest o 4 dni mlodsza niz pokazuje suwaczek ale kto tam wie kiedy byla dokladnie owulacja....

reklama
img305.jpg

Do góry