reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Pflaume-kochana nic się nie martw ,jak już pisały dziewczyny ddużo leż i bierz leki a najlepiej do szpitala.Gdy ja plamiłam chyba około 9 tyg.to odrazu pojechałam prosto do szpitala ,plamienia zaraz się skończyły ale dali leki które biore do cały czas ,poleżałam 3 dni na obserwacji i już wszystko jest o.k a właśnie kończe 13 tydż.Głowa do góry i trzymamy kciuki:tak:
GRATKI-dla wszystkich sierpnióweczek,które miały wczoraj wizyty-super dziewczyny,a dzidzie cuda:-).
Trzymam kciukaski również za dzisiejsze wizyty:tak:
maggie78-ty dziś kochana genetyczne a ja jutro:-)Właśnie dziś jade po 16 do mamay do Szczecina a jutro na 12.30 wizyta w Centrum Genetycznym.

Pflaume słuchaj się dziewcząt dobrze piszą a ja jeszcze dodam że mam obnizone łozysko czym sie nie martwie ale lekarka moja powiedziała że mogą wystapić plamienia a juz 14 tc zaczęłam, jestem dobrej myśli i 3 mam kciuki za ciebie kochana:-)
Maggie jestemz Tobą na pewno będzie git!!!;-)
Małgosia maluszek super :-)

Super bardzo ciesze się ze wszystkie wczorajsze wizyty były dobre i same dobre wieści przyniosły :):)Gratki oby tak dalej;) Ja moje maleństwo zobacze znowu 8 lutego doczekac sie nie moge;)

Mal-gosia śliczny maluszek i taki juz duży;) super:)

Maggie trzymam kciuki wszytko będzie dobrze zobaczysz:)

Dzięki dziewczynki tylko nie mogę dopatrzeć się nóżek ale jak będę miała robione USG za 2 tyg to poproszę o ładniejsze zdjęcie :)

Pflaume - trzymam kciuki - plamienia sie zdarzaja - duzo lez i bierz leki a powinno wszystko sie unormowac... bedzie dobrze...
Naja. - faktycznie dziwne z tymi pomiarami, moze faktycznie powinnas isc do innego gina na konsultacje, zeby porownac...
aga- ciesze sie, ze wszystko ok... moja kropka jest o 4 dni mlodsza niz pokazuje suwaczek ale kto tam wie kiedy byla dokladnie owulacja....

no ja akurat wiem ,kiedy doszlo do owulacji,bo stosowalam monitor owulacyjny( coby zwiekszyc sobie szanse na chlopca-moze cos z tego wyjdzie)

Dziewczyny gratuluję wizyt, cudnie rosnących maluszków i oby tak dalej!!!!
Pflaume za Ciebie szczególnie trzymam kciuki oby się wszystko dobrze skończyło &&&&&
maggie kciuki za dziś zaciśnięte :)

reklama
Dzięki za trzymanie kciuków.
Wczoraj miałam usg genetyczne z tego co lekarz mówił wszystko OK. USG miałam robione 40 min najpierw dopochwowo potem normalnie, dzidziuś mierzy 7 cm i serduszko mocno bije. Gin powiedział, że na 70% to chłopczyk - oby tak pozostało.
Naja to dziwne, że twój gin mówi że 5,5cm to 14 tydzień, moje dzidzi ma 7cm i lekarz mówi że wszystko dobrze
Marcelinaa, mal-gosia super dzieciaczki:-)
Mój dzidziuś
IMG_0573.jpg

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Do góry