reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
sagaa- moze ci od razu 3d zrobia lub dostaniesz filmik z badnaia ze tyle kosztuje bo innego wytlumaczenia nie widze bo to przeciez normalne usg tylko troche dluzej trwa bo wiecej rzecz trzeba pomierzyc

sagaa- moze ci od razu 3d zrobia lub dostaniesz filmik z badnaia ze tyle kosztuje bo innego wytlumaczenia nie widze bo to przeciez normalne usg tylko troche dluzej trwa bo wiecej rzecz trzeba pomierzyc
devi ale może do tego dolicza doktor wizytę, bo ja płacę 200 zł ale z wizytą

Moje badanie genetyczne będzie przeprowadzane w specjalnym Centrum Diagnostyki Prenatalnej,na kase chorych .Wszystkie kobiety po 35 roku życia mają to badanie za darmo ,jest to specjalne usg ,nie takie zwykłe jak u większości lekarzy 3-4 D i pobierana krew na specjalne badanie tzw. test podwójny (fβhCG + PAPP-A).PERSONEL JEST DODATKOWO DOSZKALANY DO TAKICH BADAŃ.Tak mi to wytłumaczyła fachowa osoba.

LANA- aaa bo ty masz to usg genetyczne inwazyjna ?? to podwojnie bede trzymac kciuki...jakos strasznie to brzmi ze w brzuch maja ci igle wbijac :/

u mnie 3d to dopiero przy usg polówkowym czyli ok 20-22 tygodnia :(

No u mnie tez dziś 200-300 poleci na usg. No ale filmik,fotki,opis to podstawa,a no i jeszcze rózne gadżety dla mamy i dzidziusia.... A ! i u mnie ta kwota jest bez wizyty! samo usg. ale mój gin robi mi to usg w takiej klinice mega ekskluzywnej,wiec ta cena to i za to niestety jest...no ale nie mam wyjscia tam robi i już bo tam jest super sprzet. A normalne wizyty mam juz w jego gabinecie w przychodni:) ( choc z a wizyty tez płace..)

Zazdroszcze dziewczyny,ze wy mniej bulicie...szczerze to niech sobie wsadza te gadzety ,ktore daja,niech za wizyte mniej podliczaja! cwaniaki!

ale z drugiej strony, zdjecia, filmik itd....tego troche zazdroszcze...ja filmików nie mam(bedzie tylko z 3d) a zdjecia dostaje tylko trzy :/

reklama
LANA- aaa bo ty masz to usg genetyczne inwazyjna ?? to podwojnie bede trzymac kciuki...jakos strasznie to brzmi ze w brzuch maja ci igle wbijac :/

u mnie 3d to dopiero przy usg polówkowym czyli ok 20-22 tygodnia :(

Nie kochana ja mam nie inwazyjne,bez wbijania igiełek w brzuszek.

Do góry