reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Maggie mam 24 stycznia to usg genetyczne, a 25 mam wizyte i musze przyjść z wynikami(krw mocz), badania robie w przyszłym tygodniu bo mam skierowanie, na usg genetycznym u nas nic poza tym co tego dotyczy sie nie dowiesz;-)

marzenixx grtauluje udanej wizyty. Dobrze że wieści są dobre :)
pflaume trzymaj sie kochana i walcz dzielnie o maleństwo, no i dbaj o siebie jak możesz najmocniej, na pewno bedzie dobrze :)

Kochane, jak ja gadałam z ginem o tych wyliczeniach terminach porodu,bo tez mi sie cos tam nie zgadzało,to on mi powiedział,że to wszystko jest zawsze umowne i w przybliżeniu. To jest zawsze +/- dwa tygodnie. Dlatego te tzw ciaze przenoszone to nie są wcale przenszone tylko własnie wynik tego błedu +/- 2 tyg. Także nie ma co tak przywiazywać do tego wagi. Orientacyjnie jasne,ale jak np.trzeba isć do dentysty,a wiadomo najlepiej po 1 trymestrze to lepiej dodac sobie te dwa tygodnie ( tak dla bezpieczeństawa dzidzi) i dopiero wtedy działać. Takie jest moje skromne zdanie:)

ja też mam wizyte pod koniec miesiąca.. mam nadzieję, że wszystko ok bo ostatnim razem to było tylko żółtko, więc wiele się przez te 4 tygodni zmieniło.. nagle to już będzie mini człowiek z bijącym serduszkiem.. mam nadzieje..bo tyle się tego złego ostatnio czyta na forum...

MARZENA, LANA super wiesci!!!

PFLAUME; MARCELINA bedzie na pewno wszystko ok!

ja tez mam wizyte dopiero 31.01 i nie moge sie doczekac...

a co do terminu to poki co mi sie zgadza na suwaczku i w karcie wyliczajac odpierwszego dnia ostatniej miesiaczki, no ale w praniu sie jeszcze okaze he he

reklama
Do góry