reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
ja też mam wizyte pod koniec miesiąca.. mam nadzieję, że wszystko ok bo ostatnim razem to było tylko żółtko, więc wiele się przez te 4 tygodni zmieniło.. nagle to już będzie mini człowiek z bijącym serduszkiem.. mam nadzieje..bo tyle się tego złego ostatnio czyta na forum...
Ja mam wizytę a właściwie USG na początku lutego... U mnie tak samo jak u Ciebie był sam pecherzyk. Lekarz powiedzial, żebym się nie przyjmowała bo w 5 tc, to normalne. W środę po badaniu powiedział, że wszystko 'rośnie" i mam przyjść na początku lutego tylko na USG. Boję się jak, że edzie coś nie tak..., ale jednocześnie staram się myśleć pozytywnie.
Co do badań to też jeszcze nie dostałam skierowania, trochę mnie to zdziwiło, ale może to przez to, że biorę duphaston ( jeszcze do 12tc) i luteine dp 34 tc) może w jakiś sposób wpływają na wyniki i na razie mi nie daje albo czeka co wyjdzie z USG..

CZĘŚĆ dziewczynki-jestem taka szczęśliwa ,że szok:-).Byłam dziś u mojego doktorka na usg-i widziałam mojego "groszka"-silny i zdrowy-fikał nóżkami i rączkami na maxa-mąż stwierdził,że chybama jakieś ADHD :-D.Tak się bałam tego usg-przez to ostanie poronienie,cała się trzęsłam jak szłam na to badanie.Oczywiście poryczałam się jak doktorek powiedział mi ,że serduszko bije i dzidzia foka piękne koziołki,to już prawie tradycja po każdym usg jak mówi ,że jest o.k to ja ryczę ze szczęścia-ale ze mnie wariatka:-D.Teraz tylko kolejny stres czeka mnie 28 przy badaniach genetycznych-ale napewno będzie dobrze,ale kupa w majtkach pewnie będzie ze strachu:-D:sorry:.

LANA- super ze na usg wszytsko w porzadku. Nastepne usg masz 28.01- ja też :) i tez genetyczne.... nie moge sie doczekac jak zobacze moje malenstwo

devi-super,że razem mamy bad.genetyczne już trzymam za nas kciuki:-).Napewno będzie wszystko O.K

Oli miałaś ostatnip stracha że objawy przeszłym ja pytałam o to gina każda ciąża indywiidualna i bardzo żadko zapowiada coś złego powiedziała że to wręcz normalne;-) Mam nadzieje ze troche Cie uspokoiłam???
Ja mam 24 :-)
Lena bradzo sie ciesze ze wszystko w porzadku;-)

reklama
Wiem sagunia, ale uspokoję się dopiero tego 25. A jak bardzo się będę martwiła to podjadę do Lux MEdu mam tam abonament wykupiony to zobaczę czy ok wszystko

Do góry