reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Cześć Dziewczyny.
Prawdopodobnie "na dniach" (godzinach?) czeka mnie wywoływanie porodu...
Więc jak dobrze pójdzie, to niedługo podzielę się z Wami relacją z tego wariantu wydania dziecka na świat.
Niestety z uwagi na dysproporcje pomiędzy moją budową a rozmiarami Maleństwa (które okazało się nie takie maleńkie) jak nie urodzę jak najszybciej to cesarka.... Teraz tylko pozostaje ciężka praca nad szyjką, ten temat pozostawiam w częsci w rękach (a właściwie nie chodzi o ręce :)))) mojego męża....

reklama
Niestety nie mam pewności, czy się nie mylą.... Badali mnie na 2 urządzeniach, w sumie 3 lekarzy, ale pewności mieć nie będę... Będzie próba rodzenia SN, ale skoro wywoływana, to jeszcze bardziej bolesna niż w "standardzie". Jak się nie uda - CC. Kurcze, trudna decyzja bo jak mały nie chce sam wyjść to znaczy, jeszcze nie ten czas, zwłaszcza, że to przecież jeszcze przed terminem. I jak mi potem wyskoczy 3400 albo mniej?

Przed terminem ale ciąża donoszona więc mały gotowy do życia poza brzuchem. Chyba nie pozostaje Ci nic innego jak zaufać lekarzom...myślę, że wiedzą co robią

reklama
Do góry