reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

kurcze COKIES, no niezle rozwija sie sytuacja,2cm rozwarcia to juz cos... a jak sie czujesz? no bo pamietaj jak bylo z corcia...jestes szybka!!!trzymam ogromne kciuki kochana!

no i dzieki dziewczyny za gratki, to badanie to juz wyczyn, no ale ta diagnoza he he

MALGOO no to fajowe wiesci, gratki dla Ciebie!!!

reklama
Susumali, wow normalnie Twoja szyja wreszcie podejrzana:-D Gratki;-)

Cookies, trzymam kciuki, chociaż wątpię żebyś weekend wytrzymała w dwupaku:-D

Malgo, gartuluję, normalnie wizyty Wam się za granicą rozkręcają:-D

kurcze ale wam fajnie ze macie usg i wiecie ile wasze maluchy waza..ja ostatnie usg mialam w 34 tyg. potem moja ginka poszla na urlop i teraz mam wizyte przed samym terminem ale na usg nie jestem zapisana wiec chyba maluch bedzie dla mnie tajemnica

kurcze ale wam fajnie ze macie usg i wiecie ile wasze maluchy waza..ja ostatnie usg mialam w 34 tyg. potem moja ginka poszla na urlop i teraz mam wizyte przed samym terminem ale na usg nie jestem zapisana wiec chyba maluch bedzie dla mnie tajemnica

Devi, ważne że wcześniej Mikołaj dobrze przybierał na wadze, nie martw się;-)

Cokies ja w przeciwienstwie do ciebie bede szalec bo wlasnie wylecial mi czop wczoraj zrobila mi gin rozwarcie na 1 palec moze dzis juz wieksze nie wiem poczekamy zobaczymy ale wiem ze to dobry znak i zacznie sie cos dziac a za ciebie 3 mam mocno kciukasy!!;-)
Malgoo gratuluje wizytki;-)

ale Wam fajnie, że już się powoli rozsypujecie i wskazuje wszystko na to , że poród tuż tuż :-)
a na mnie nic nie działa hehe , także spokojnie mąż pewnie wyjedzie i mnie wtedy złapie znając życie:tak: i będzie musiał wracać haha :happy:

reklama
Do góry