reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Agula JJ gratuluje udanych wizyt:-)
3 mam kciuki za wizyty;-)
ja ide na przplywy dzis pewno uslysze wszytsko wn pozradku w poniedzialek na oddzial;-(

reklama
saguś - ale daczego w pon?? na oddział tydzień po terminie przyjmują na ogół (tak było zaplanowane u mojej siostry, znajomych i jak byłam na patologii to tez dopiero 8 dnia pzryjmowali - różne szpitale) nie daj się położyć tak szybko jak będzie wsyztsko ok!
pytałam Cie kochana na ogólnym ale widocznie gdzieś się zgubiło w nawale postów - opuścił Ci się już brzuszek? a jeżeli tak to kiedy? (u mnie dalej taki sam i nawet bym powiedziała jeszcze się powiększa)

gratki z udanych wizyt i 3-mam kciukasy za to co jeszcze przed!!

edyta.editt hehe bo ja przez to forum jestem tak przygotowana o co sie zapytać że aż położna się ze mnie śmiała :-) pytałam ją nawet o to jakim mlekiem karmią i w czym myją dzieciaczki :-)

my też po wizycie
NIkolka waży 2900g, wszystko jest ok
tylko ciśnienie mi się pierdaczy ... wczoraj 145/90, dzisiaj 140/100, wpierdzielam cytrynę i piję sok z czarnej porzeczki, bo mnie nastraszył doktorek , że jak do następnej wizyty nie przejdzie, czyli do następnego czwartku, to do szpitala wcześniej i raczej już pobyt do porodu
ale już mi teraz spadło 129/94 , więc mam nadzieję, że uda mi się je zbić
a mimo przepukliny pępkowej, astmy czekamy na matkę naturę, nici z cc :no:

FLOWER odpisalam Ci moj brzuch na dole jest juz od 3 tygodni ale pewno post zaniknal gdzies...;-) a u mnie tez tak jest ale moja lekarka tego nie uwaza i chwala jej za to bo bym zglupiala w domu a tak bede po wszystkim mam nadzieje we wtorek....???
Dzis bylam i co nic sie nie dzialo wiec zadne sposoby na mnie nie dzialaja dzieki bogu sama z siebie zaproponowala ze zrobi rozwarcie przynajmniej na jeden palec mega bolace i nieprzyjemne ;/ ale cza sie powsiecic pytala czy okna pomylam czy sie seximy itd a ja ze wszystko robie a ona no jak teraz nie ruszy widzimy sie na oddziale oby tylko kroplowy jak dostane na mnie zadzialay... teraz mam skurcze po tym badaniu i boli mnie jak nie wiem od krzyza i podbrzusze...moze jak dzis wykorzystam meza i cos tam dojdzie zacznie sie cos dziac...??no nic nie ebde sie rozkminiac...
aham miala ktg jeszcze maly szalal i czkawki dostal;-) a skurcze wyszly minimalne na 20...
Assia gratuluje wizyty kurde neizle Ci ciśnienie wariuje;/ mam andzieje ze wsio przejdzie a chcialas cc???

assiaB - ojej, ciśnienie rzeczywiście troszkę za wysokie :-( mam nadzieję,że nie będziesz musiała pójść do szpitala no i nadzieja mała zostaje,że może córunia ułoży się nóżkami w dół i trzeba będzie ciąć!
Sagaa - już nie wiem co pisać by Cię pocieszyć... wyobrażam sobie robienie rozwarcia na siłę.. może po schodach pobiegaj? weź ciepłą kąpiel? już pomysły się kończą,a uparciuch nadal w Tobie :-)

Taycia kapiel goraca na porzadku dziennym sexik bieganie po chodach <hahahha> trudno nic nie poradze na e moje dziecie kochane :-)

reklama
Do góry