mówiłam- ustal se na 10. 08 będziemy się cięły razem, może pokój nawet wspólny będziemy mieć? )
jeszcze się okaże ,że się spotkamy:-)
Maggie -mój gin .też mnie ostatnio wkurzył bo miał już 4 tyg. temu umówić się konkretnie na cc ale stwierdził,że nie i teraz we wtorek 19 dopiero zrobi mi usg i umówi się konkretnie. Zawsze mi wychodzi z usg ten sam termin czyli 30 lipca we wtorek jak będę na wizycie to będe już 38tyg. i 3 dniu a cc powiedział,że zazwyczaj robi 39-40 tydź. więc już długo czekać nie będę ale wszystko zależy jak tam mu się młody pokaże na usg -waga itp. w 30 tyg. ważył już 2 kg. ale w między czasie może zdeka sobie przystanoł
maggie -tak z drugiej strony to może lepiej nie wiedzieć tak dokładnie tego terminu za wcześnie bo człowiek tylko sie stresuje i patrzy w kalendarz ile dni jeszcze zostało
mój mówił,że zazwyczaj cesarki robi w 38 tyg. Ale podobno on tak często mówi a i tak później czeka do końca...
Maggie, a kiedy masz następną wizytę?
za 2 tyg... Ale w poniedziałek mój gin zawozi papiery do szpitala więc już będę spokojniejsza bo w razie czego już tam będą wiedzieć,że mam mieć cc. Dzisiaj całą noc mi się śniło ,że rodzę naturalnie bo on jeszcze nie zawiózł papierów
Ewa gratuluję wizyty! Duża ta Twoja mała:-)
asia dla Ciebie też gratulacje!
nadzieja kciuki zaciśnięte