reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

taki mam plam zeby urodzic w przyszlym tygodniu :D moj pan doktor cos mnie przed usg zaczepial ze mozeby sprobowac naturalnie urodzic a po usg stwierdzi naturalnie to my napewno rodzic nie bedziemy :-D:-D

reklama
Ewa spokojnie, ja prawie 4,5 kilogramowe dziecko urodziłam SN :-) fakt faktem ubranka 56 nie pasowaly w wiekszosci. Wazne, ze "mała" zdrowa :-)

łaaaał Ewa :szok:-mała rośnie jak na drożdżach czym ty ją karmisz kochana :-) ale najważniejsze ,że zdrowa i już wkrótce będziesz tulić swoją lale w ramionach :-)
assiaB -córa ładnie przybiera na wadze :tak:,a skurcze to tak jak dziwczyny piszą przepowiadające jeśli nie są regularne .

ja też już po wizycie! Wkurzyłam się bo na usg termin zawsze wychodził między 1 a 3 a dzisiaj 9/08. Więc mój doktorek powiedział,że nie ustalamy jeszcze terminu bo mamy czas (jakbym swojego chłopa słyszała:-D)

a tak poza tym to wszystko ok. Mała waży 3 kg.

Więc męczymy się dziewczyny dalej.

Później doczytam Wasze posty bo teraz zmykam:)

Maggie - najważniejsze,że mała spokojnie sobie rośnie,a Ty bynajmniej troszkę dłużej posiedzisz z Nami (tymi z późniejszymi terminami) :-):-)

ewak to rzeczywiście pokaźna dziewuszka:-) dobrze że cc będziesz mieć bo SN z takimi rozmiarami mogłoby byc ciężko hehe:rofl2:

to moje dziecie chyba najmniejsze będzie i to jeszcze chłopisko:-D no nic, ale licze że łatwo wyskoczy haha:-D:-D

reklama
Do góry