reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Lana, no raczej nie podobne, bo ja mam 2 tygodnie później. 14 sierpnia wg OM, a w usg kilka dni później. I mam nadzieję dotrwać, hehehe ;-)
asiacur-a już myślałam ,że razem będziemy rodziły no,to żeś sie wywineła:-D
Ewa.-matko jedyna to młoda duża dziewucha się szykuje -łał :szok:gratki!!!!! a poród to już kwestia dni-szok :szok:

reklama
Dominic Wszytko bedzie dobrze !!! Mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&& !!!! Jesteśmy przy Tobie :*

Natt :) moj mały sie rozkopuje że czasem aż nieźle zaboli, jestem ciekawa jak to jest czuć 2pary kopających stópek i 2pary drapiących rączek ;) hee

Gratuluje udanych wizyt dziewczyny ! Ciesze się z Wami :):)

DOMINIC BĘDZIE DOBRZE, napisałam smsa, ale jeszcze tutaj napiszę, daj znać jak się zainstalujesz w szpitalu to zadzwonię, a jak będziesz miała ochotę na odwiedziny to oczywiście jutro jestem. Trzymaj się ciepło !!!!!!

dominic bidulko wiem co czujesz ja też miałam podejrzenie małowodzia (afi było 6 - jak u Ciebie?) -teraz dzięki tabletkom, leżeniu placuszkiem i piciu duuużej ilości wody i innych płynów jest OK (dzisiaj potwierdzone).
co do hipotrofii to też się martwię bo moja dzisiaj miała zaledwie 2kg - denerwuję się że to przez moją dietę (dzięki której mała się nie udusi przez cholestazę więc co zrobić??)-lekarka póki co paniki nie siała zwaliła na kiepski sprzęt...
daj znać kochana jak tą hipotrofię będą leczyć! szpital to teraz najlepsze dla maluszka co może się trafić - wypłacz się dziś a później spokój żeby się malusio nie stresował dodatkowo razem z mamą:tak:

Dzięki za kciuki Kobietki.

Anulek nie mam serca Cię ganiać w taki upał. Dziękuję za smska;-) To jadę, do póżniej.

dziekuje wszystkim :-)
taycia ja tez sie ciesze z enie duzo przytylam, tym bardziej ze przed ciaza juz mialam sporo do zrzucania, ale okazalo sie ze jestem w ciazy i moje postanowienia co do diety umarly :tak:
beatka_r to pewnie juz gotowa do szpitala jestes ;-) ja powoli powoli i juz tez niedlugo bede
ewaK gratulacje, fajnie ze wszystko sie unormowalo, kurcze ty zaraz sie rozsypiesz......a po tobie pewnie worek sie rozwiaze hehe
flower studenci wrr, az mnie zjezylo!!!
dominic powodzenia, bedzie dobrze trzymamy kciuki

reklama
Do góry