reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Ja się zbieram do szpitala. Podejrzenie hipotrofii, brzuszek mocno w tyle (5 tygodni). Jak coś to anulek ma mój telefon. Trzymajcie kciuki, ryczę jak bóbr. Mam nadzieję, że nie skończy się cesarką na dniach.

Dominic jesteśmy z Tobą, trzymaj się i oby wszystko z dzieckiem było dobrze!

A reszcie gratuluję udanych wizyt i dobrych wyników

reklama
Ewa gratulacje, oj Twoja dziewuszka już gotowa powitać świat. A co taka rozbieżność? Wg suwaczka to jeszcze trochę czasu jest...

Wszystkim mamusiom gratuluję dobrych wieści;-)

dominic
trzymaj się !! Będzie dobrze !! Czekamy na dobre wieści :tak:

jejku przez prae dni tyle newsow...
sorry ze tak ogolnikowo, ale wielkie gratki za kazda udana wizyte
no i EWA wow corcia juz prawie gotowa, co?
DOMINIC trzymaj sie kochana, jestesmy z Toba i oby wszystko bylo ok!

jejku jak Was czytam to czuje ze tuz tuz bedziemy sie rozsypywac...

No wlasnie moja mloda juz gotowa i nie wiem czemu:szok: bo na pierwszych USG wszystko sie zgadzalo wiec nie powinno byc pomylki w terminie. Moj gin nie sugeruje sie tym za bardzo i powiedzial ze ona bedzie duza poprostu, wiec nie bedzie mnie trzymal do 39 tyg. Ale ja mam jakies przeczucia ze to sie nagle wczesniej rozwiaze (chociaz mam nadzieje ze jednak nie):szok: ZACZYNAM WPADAC W PANIKE

Gratuluję udanych wizyt:-)

Ewcia Twoja rzeczywiście duża,ale nie martw, się powoli już wszystkie będziemy się rozsypywać..

dominic trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Natt-gratuluję wizyty -super ,że wszystko ok :-) i już za 2 tyg.możesz sie rozsypywać ja też mam zamiar wytrzymać jeszcze te 2 tyg.do końca 38 tyg. :tak:
Ewa-spoko będzie dobrze :-),hi hi Ciebie pocieszam a sama zaraz zacznę panikować bo w sobotę wchodzę w 37 tydz.:szok:kiedy to mineło :no:
matko dziewczyny zaraz wszystkie się sypniemy :szok:

Ostatnia edycja:
Do góry