reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
maggie ty się nie dołuj ja zauważyłam wczoraj w lustrze, że brzuch mi urósł i też się zmierzyłam, no i 126, 6 cm na plusie w ciągu niecałego miesiąca:-)

Taycia gratuluję wizyty, dobrze, że chociaż serduszko usłyszeliście, no i że wyniki w porządku:)

oj współczuje ci Taycia - ale najważniejsze że serduszko pięknie bije :) ja zmierzyłam się w ten weekend i mam 93 w pasie

no malgosia, cie pobije bo mi wychodzi 91-92 cm heheeh i chyba nic nie urosl od ostaniego pomiaru czyli przez jakis miesiac choc mam wrazenie ze zmienil troche kształ....
moze dzieki naszym brzuszkom tak dobrze znosimy wrocławskie upały :)

Gratulację udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze. :-)

Ja dziś też po wizycie. Szyjka dłłłłłuuuuuga serduszko bije pięknie, żelazo d dupy :zawstydzona/y: i mam dużo mięsa jeść i tabsy 3x dziennie. Nie przyznałam się oczywiście, że wcale nie łykam tego żelaza bo ochrzan bym dostała ochrzan że hej.... USG nie było, ale dlatego że dr zapytał czy robimy dziś czy na następnej, ale stwierdziłam że na następnej, jakoś spokojna jestem i wiem, że jest wszystko ok.

Waga 12+ :szok:
Obwód 88 cm

Oli Ty chudzielcu!!!! Super,że wizyta udana i szyja długa:) Widzę,że jesteś tak samo systematyczna z żelazem jak ja z magnezem. Jak mnie już mega skurcze łapią to wtedy zażywam:)

Taycia Ty to masz tam widzę full wypas! Oj wkurzyłabym się...

malgosia nie drażnij mnie proszę swoim obwodem bo ja się dzisiaj zmierzyłam i mam doła:(

Maggie - Haha.. rozśmieszyłaś mnie,ale tak niestety jest ... czuję się przez nich taka dopieszczona :-D:-D
Oli - cieszę się z twojej udanej wizyty :-)

reklama
Maggie - Hahaha :-) właśnie tak :-D:-D:-D:-D:-D
No jeszcze spory kawałek.. Ty już coraz bliżej... zazdroszczę... mi się wydaje,że tą moją 2-czkę z przodu mam już wieki :-)

Do góry