reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Maggie78 dlatego rozkładam na raty aby nie było ciężkie:-) Zmykam na wizytę, mam nadzieję, że wrócę z rogalem na twarzy.

Z szyjką wsio ok, skróciła się ale tak choćby wcale i ma w porywach 5 i pół centa. Młody waży około 800 gram i ma podręcznikowe wymiary:-) Tylko grzybek się mi znowu wyhodował i te dziwne bóle mogą być od tego. Mam się leczyć dowcipnie i wizyta w następnym tygodniu.

Dominic ,Sagaa no ja juz mialam na poczatku ciazy cukier w moczu niestety,poza tym u mnie w rodzinie jest obciazenie genetyczne niestety cukrzyca:-(
z ostatnia corka pod koniec ciazy tez mialam cukier w moczu a ona urodzila sie niedocukrzona i zabrali mi ja na obserwacje i sprawdzali poziom cukru,ktory wrocil do normy po kilkunastu godzinach zdaje sie....
w czwartek bede miec ten test glukozowy z tym,ze u nas nie pije sie roztworu glokozy tylko lucozade:-Dtak wiec test to przyjemnosc ,ze tak powiem:tak:
mam nadzieje,ze wyniki beda ok,choc troche mnie zastanawia,ze tak szybko ten cukier wyszedl i licze sie z tym,ze moga byc nieprawidlowe wyniki;-)
no nic...pozostaje czekac:)

Z szyjką wsio ok, skróciła się ale tak choćby wcale i ma w porywach 5 i pół centa. Młody waży około 800 gram i ma podręcznikowe wymiary:-) Tylko grzybek się mi znowu wyhodował i te dziwne bóle mogą być od tego. Mam się leczyć dowcipnie i wizyta w następnym tygodniu.

5,5 centa? łał, sprzedaj mi choć jednego hehehe

dominic to masz mega długą ja mam około 3 cm

a ja też po wizycie, mały waży 1350 g, troche w szoku byłam z tą wagą ale chyba to jest norma, a poza tym wszystko ok, małego widziałam ale skutecznie zasłania buźke i jest bardzo spokojne

reklama
cokies to spory ten Twój Maluch:) mój waży tyle samo a z tego co widzę po suwaczkach to jestem tydzień później, a berbeć i tak tydzień do przodu:-)

Do góry