reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Sylvi 3 mam kciuki za zalozenie krazka i ustabilizowanie sytuacji odpoczywaj i powodzonka :-)
Gabinia przykro mi ze na obrotach i masz problemyz bylym mezem to tak jak moja siostra Faceci sa beznadziejni..... 3 maj sie i jak mozesz probuj sie relaksowac Ty i Dzidzius jestescie teraz najwaznijesi na pewno nie chcesz urodzic wczesniej dlatego uwazaj an siebie:-)
Akutan no to masz nieciekawie z Ta koscia ogonowa poza tym mam nadzieje ze jak beda wyniki wszystko pozytywnie sie skonczy:-)
Aga Irlandia dlaczego cukier w moczu jak to sie dzieje i czym to grozi???

reklama
Idę dzisiaj sprawdzić jak tam skutki mojego uporczywego kaszlu. Mam nadzieję, że szyjka się nie skróciła przez to. No i może dowiem się co oznacza ból na samiuśkim dole brzucha.

akutan na bóle kręgosłupa najlepszy basen - ja mam rozszczepienie kręgosłupa w część lędźwiowej i od lat chodzę na rehabilitację. Ja trochę się bałam pójść na basen ze względu na infekcję ale niestety teraz bywa że nie mogę się ruszyć taki ból, więc stwierdziłam ryzyk-fizyk i jakoś nic się nie dzieje. Aqua aerobik dla kobiet w ciąży odradzam bo nastawiony bardziej na mięśnie nóg i rąk/klatki piersiowej. Zwykłe pływanie na pleckach dużo lepsze. Ja tylko bałam się iść sama ze względu na uporczywe skurcze nóg

No i ja już z krążkiem.
Bardzo się bałam założenia krążka ale to trwało 30 sekund i tylko troszkę bolało. Na niektórych forach piszą że przez parę dni go czuć ale ja nic nie czuje - i dobrze:tak:. Wczoraj przyjechaliśmy o 21 to miałam się od razu położyć, dzisiaj też mam trochę więcej poleżeć aby krążek się dobrze przyssał. Co parę dni mam brać globulki aby żadne bakterie się nie przypętały. Około 37tyg jak już mały będzie wystarczająco duży będę miała ściągniety krążek. Teraz jestem już spokojniejsza i biedniejsza o 350zł:-)

Dominic trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę

SYlvi tak tez myslalam ze bedziesz biedniejsza ale czego nie robi sie dla malenstwa;-) teraz juz bedzie tylko dobrze;-)
Dominic 3 mam kciukasy za wizyte:-)

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki:-) Jeszcze tylko muszę przytargać kolejne wiadro wody aby móc się umyć przed wizytą. Pestka, kilka kursów i będę mieć bicepsy jak Stalone (to szczegół, że nalewam chyba po 5 litrów i biegam po 10 razy).

Do góry