reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
silentenigma,anna2101 - macie śliczne córeczki!
Maggie - cieszę się,że wizyta udana i dziękuję za informacje odnośnie tej kolki. Mam nadzieję,że już mnie nie dopadnie... trzeba się oszczędzać ... gratuluję świetnych wyników krwi!!!

Gratulacje udanych wizyt i wynikow.
Ja dzisiaj mialam wizyte u hematologa i wyszlam z recepta na zelazo. Dostalam tabl do ssania 3*dziennie. Pocieszam sie tym ze za miesiac napewno troche sie poprawi. Nie sa az tak zle ale ze wzgl. ze od dawna mam z nia problemy to dr wolala nas jakos zabezpieczyc

GRATULUJĘ DZIEWCZYNY UDANYCH WIZYT:-)
aanka84-ja dwa miesiące biorę żelazo i 17 idę robić wyniki jeżeli będzie o.k to też mi chyba gin odstawi .Nie miałam też jakiejś tragicznej anemi ale wyniki do najlepszych też nie należały :-( kazał mi brać żelazo przez 2 mies.bo po 1 mies.nie byłoby rezultatu-tak stwierdził.

Gratulacje udanych wizyt!
Ja także łykam żelazo,choć powiem,że zdziwiłam się jak lekarz kazał brać,bo w pierwszej ciąży było super.Po porodzie miałam wysoką hemoglobinę,no ale jak trzeba,to trzeba.
Ja mam wizytę we wtorek.

reklama
Dziewczeta gratuluje udanych wizyt i pieknych buziaczkow maleństw. U nas USG za 2 tygodnie juz sie doczekac nie mogę, no a we wtorek kontrola wyników z posiewu

Do góry