reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Karolinka dobrze, że lekarz lepszy i że sprawdził wszystko. Może to taki urok Leni, że mała i drobna jest, niech badania w szpitalu zrobią żebyś była spokojniejsza, myśl pozytywnie, na pewno będzie ok

Blackbery-no to faktycznie wynik-szok z tej glukozy :tak:
Karolinkaz-nic się nie martw napewno wszystko będzie dobrze.Super ,że trafiłaś na dociekliwego gina a w szpitalu będziesz miała dobrą opiekę i zrobią Ci wszystkie potrzebne wyniki -wszystko będzie O.K :tak:

Blackberry- ja przed glukoza miałam 95 po godzinie 112 a po dwoch 102, wiec twoje wyniki sa bardzo dobre-pogratulowac
Karolinka- jak dobrze ze zmienilas lekarza, teraz Ci wszytsko sparwdxa a w szpiatlu nie bedzie tak zle :) Wez tylko jakis kontakt do ktorejs z nas zeby dawac znac jak sprawa postepuje :)

Karolinka, ja też myślę, że to bardzo dobrze, że lekarz postanowił Cię położyć - kilka dni może niezbyt przyjemnych, ale za to później spokojna głowa bo na pewno wszystko będzie ok.

reklama
Do góry