reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Gratulacje udanych wizyt :))
Dzisiaj i ja bylam na wizycie oprocz wysokiego cukru, dostalam tez dobra wiadomosc podniosla mi sie hemoglobina i plytki krwii odpoczynek w domku chyba duzo w tym pomogł :))) jupiiiiii i dostalam zwolnienie na dalsze podniesienie wynikow i odpoczynek na delikatne skurcze
A co do cukru to narazie mam jesc to co jadlam nie wliczajac swiateczego ciasta zeby nie zafalszowac wynikow i dostalam skierowanie do poradni. I wizyta u gin za 4tyg a u hematologa 12.05.

reklama
Gratuluję udanych wizyt:-) Dzisiaj chyba dobry dzień, bo u nas też wszystko w porządku, morfologia ok, mam jakiś mały stan zapalny pęcherza, ale dostałam tabletki i tyle:)hormony podtrzymujące definitywnie odstawiamy, szyjka ok, zamknięta, no i skierowanie do poradni cukrzycowej, mam się streszczyć, żeby przed 28 tygodniem tam dotrzeć, bo na podstawie moich zapisków poziomu cukru gin mówi że prawdopodobnie wynik obciążenia był zafałszowany:) jeszcze raz gratuluję dobrych wiadomości :happy2:

szuszu super, jednak przeczucie Cię nie myliło... Oby do końca szyjka się spisywała!!;-)
karolap gratuluję udanej wizyty!
agulalula Agatka rośnie, że aż miło-super:tak:
akutan pewnie jakaś niewielka infekcja, szybka do wyleczenia Cię złapała;-)
anka gratuluję dobrych wieści i wypoczywaj!!:tak:
anulek super, miejmy nadzieję, że lekarz się nie myli i cukier masz wporząsiu;-)

anulek82 chyba dzisiaj kazda z nas miala b.dobry dzien:)) Gin powiedzial tez powiedzial ze moze byc troche zafalszowany i te swieta. Dla swietego spokoju i kontroli dostalam skierowanie do poradni.Musimy byc dobrej mysli :)

Witajcie kochane sierpnióweczki.
Wczoraj byliśmy na badaniu usg :) lekarz powiedzial ze na 90% mamy dziewczynke :) hehe
Za kilka tygodni pojdziemy potwierdzic :) strasznie sie ciesze.
Malenstwo wazy prawie pol kilo :) dobrze sie rozwija :) strasznie sie ciesze.

Dziewczynki widzę ,że wczorajszy dzień wizyt dla Was wszystkich był dobry-gartki!!!!!!!!!!!!:-)
anna2101-GRATULUJĘ KOCHANA CÓRUNI!!!!!!!!!!:-)

reklama
LANA :) Dzieki. szkoda tylko ze lekarz w 100% nie potwierdził tego.Bo tak mam wątpliwości.. Chociaz patrząc na ten sprzet cały tez widziałam kreseczke :D hehe

Do góry