reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Ja już po wizycie. Szyjka się wydłużyła i ma 37mm:-):szok: Ale leki mam dalej brać, pocieszające jest to, że mogę normalnie funkcjonować, a to najważniejesze:-)
Dzięki za kciukasy;-)

reklama
hej
ja po wizycie jestem
posluchalismy serduszka z moim mezem - bo dzis byl ze mna, szkoda tylko ze usg nie mialam echh
dzidzia ma sie dobrze, mam kolejne zwolnienie i wizyta kolejna 26 maja
przytylam 2 kg od ostatniej wizyty- czyli przez miesiac
nie zapytalam sie o ta szyjke- zapomnialam....
a ze mnie nie bada dowcipnie to nie wiem - ach ta moa skleroza ciazowa!!!!!
usg najprawdopodobniej bede miala ok 30tyg ciazy hmmm chyba wybiore sie prywatnie w takim terminie zeby moje kochanie tez moglo popatrzec na maluszka

hej :-) ja też po wizycie. obie mamy się dobrze ! mała waży 778 g i jest małą akrobatką- na ekanie pani pokazała mi główkę nad główka Agatka rączkami bawiła się stópkami ! przecudny widok. szyjka 37 mm zamknięta - czyli bez zmian. jedyna zmiana to dzidzia większa i ja cieższa o 700 g od ostatniej wizyty ;-)

Ja już po wizycie. Szyjka się wydłużyła i ma 37mm:-):szok: Ale leki mam dalej brać, pocieszające jest to, że mogę normalnie funkcjonować, a to najważniejesze:-)
Dzięki za kciukasy;-)
EKSTRA- ale się cieszę:D Fantastycznie:)
Laseczki- fajnie, że wam wizyty się udały.
Dzisiaj oddałam próbki moczu do analizy, zobaczymy co tam się dzieje. Mam wyniki cytologii- a widzę, że wymagają komentarza lekarza na wizycie w opisie. A dokładnie nie wiem jaki stopień. Wyniki podglądam on line i te co wymagają konsultacji nie mają podanych parametrów. Ciekawe co tam wyszło.
A za tydzień wizyta u mojego nowego lekarza, oby był lepszy niż ten którego miałam dotychczas

reklama
Wam też gratuluję udanych wizyt i samych dobrych wieści:-)
Akutan, trzymam kciuki za wizytę u nowego gina, oby był o niebo lepszy od poprzednika;-) A co do cytologii to możliwe, że masz jakiś stan zapalny i dlatego potrzebny jest komentarz lekarza.

Do góry