reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Akutan ciesze sie ze wszytsko sie wyjasnilo z malym i ze wizyta udana;-)
Ja juz po wizycie bez usg mam skierowanie na glukoze, macica w porzadku tylko dalej infekcja sie ciagnie i znowu globulki , nastepna 10 maja ;-)
Anka malenstwo mega slodziutenkie;-)

Akutan, Saga - gratuluję udanych wizyt! :-):-)
Anka
- super dzidzia :-)

My już po wizycie... BĘDZIEMY MIELI SYNUSIA :-) 100 % CHŁOPAK:-)
W szpitalu spędziliśmy prawie 3 h. Dużo biurokracji, wypełnić to , pójść tam itp. Ciśnienie 119/72 :-) prawie idealne ,ale to zawdzięczam rannej kawce... dzidzia duża , fikała gdy pani ją mierzyła i tylko słyszałam great, perfect :-) więc super :-D potem jeszcze wizyta u lekarza, dotknął mi brzucha mówiąc ,że na 20 tydzień idealny no i tylko doczepił się do tego braku przeciwciał na różyczkę... następna wizyta 7 czerwca :-D :-D dziękuję za trzymanie kciuków :*

reklama
GRATULACJE, ależ się powiększa tabelka z siusiakami :-)

ja mam 19-tego wizytę, ale jutro idę po tym upadku sprawdzić czy jest ok, bo mnie to męczy strasznie. :zawstydzona/y:

ciekawe czy Fifi nadal ma siusiaka, czy Tosią się stał??
zastanawia.gif

Ostatnia edycja:
Do góry