reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Lana a czemu lekarz zmienił Ci Tardyferon? dobrze się po nim czułaś? bo ja właśnie dostałam ten lek, bo jak do tej pory, to żadnego żelaza nie mogłam brać dłużej niż 3 dni, ten podobno jest delikatny i dobrze tolerowany, ale jeszcze go nie wykupiłam, bo jakoś nie wiem, czy w to wierzyć, już tyle tego przerobiłam.
Dobrze, że z Twoją szyjką na razie ok, oby już co najmniej taka pozostała do końca. i oszczędzaj się jak możesz.

Dziewczynki gratuluję udanych wizyt i potwierdzenia płci.
lenka5-ja własnie nie wiem dlaczego gin.zmienił mi to żelazo na inne :no:,ale jeśli będe miała jakieś biegunki ,zaparcia czy ogólnie złe samopoczucie to lece do niego i będe nalegać stanowczo aby z powrotem przepisał mi terdyferon fol,bo po nim naprawde dobrze się czuję .
mal-gosia -GRATULUJĘ ŚLICZNEGO SYNUSIA!!!!!:-)
ALE MAMY WYSYP CHŁOPCÓW ,ALE DZIEWUSZKI TEŻ JUŻ GONIĄ:-D

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie :)

przesyłam dużo zdrówka tym które potrzebują :) i część siły żeby wytrwały do konca;)

u mnie lekarz powiedział że mam nisko łożysko - boję się zeby za szybko nie zaczęło sie odklejać ;/ kazał się oszczędzać.... tylko nie powiedział jak.... mając 3 dzieci i męża daaaaleko od domu - to niemożliwe :no::no::no:

ja dzisiaj na 10.30 mam prenatalne moze wiecej się dowiem :-)

Gabina-uważaj na siebie kochana i dużo odpoczywaj ,staraj się nic nie dżwigać-wiem ,że w Twojej sytuacji przy 3 dzieci jest ciężko mówić o odpoczynku ale staraj sie chociaż nie dżwigać i znajdż chwilęna odpoczynek.Trzymam za Ciebie kciuki i życzę dużooooo wypoczynku:tak:

ja w 17tym też miałam b. nisko.. mam nadzieję, że teraz się coś podniosło choć wciąż czuję Pindzie bardzo nisko tuz nad spojeniem :-(

Mal-gosia gratulacje !:-)

Małgosia gratuluje udanej wizyty ;-)
GABINIA OSZCZEDZAJ SIE wiem ze to nie proste ale zobaczysz jak bezie dzis po polowkowym 3 mam kciuki;-)

Mal-gosia- cudne zdjęcie, piękny ten wasz chłopak
Marcelinaa- też miałam nisko kosmówkę w 16 tygodniu- ale powoli się podnosi i teraz już niemal odsłania szyjkę macicy. Ciekawe jak to będzie dalej.

Mal-gosia gratuluję syneczka:)!
Gabinia faktycznie nie poleżysz przy trójeczce i bez męża, trzymaj się kobieto!
Lana dziękuję za odpowiedź, w takim razie spróbuję z tym żelazem teraz.

ja też czuję dzidzię tak bardzo nisko i jak chodzę to mnie pobolewa podbrzusze, że zwalałam to na niską ciążę, ale lekarka mi powiedziała na podstawie zwykłego badania, że nie jest nisko. czy to można tak stwierdzić bez usg? ciężko mi w to uwierzyć, bo czuję zdecydowaną różnicę w porównaniu z 1 ciążą i teraz nie mam już na co zwalić tych swoich dolegliwości.

reklama
Do góry