reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
Małgosiu, Gabinia - gratuluję Wam udanych wizyt i chłopców :-D:-D

Ja też czuję dziecko nisko, tak na poziomie jajników,ale oczywiście mogę sobie tylko gdybać czy łożysko jest nisko czy o co chodzi :nerd:

asiacur gratuluje dziewczynki:-)
LANA gratuluję udanej wizyty, dużo odpoczywaj
Petunia dużo zdrówka
Rybkaa super że wizyta udana
mal-gosia gratuluje ślicznego chłopczyka i biegiem na L4:tak:
Gabinia oszczędzaj się jak tylko możesz, ja też mam łożysko nisko i ostatnio dostałam się do szpitala z krwawieniem - miejmy nadzieję że nam to łożysko się jeszcze podniesie;-)

karolaola :"Blackberry mój maluch 4 dni starszy waży podobnie 345g. Mówisz, że to już na małego dinozaura się zapowiada?:baffled:"
Wiesz, z tabelek, które podały dziewczyny tak wynika ;-)że regularny Dinozaur, ale jest też długi, więc po prostu kawał chłopa:-D Ja tam chcę, żeby był duży - może niekoniecznie przy porodzie, ale niech rośnie.
A co do Twojego pytania o samopoczucie - mam się trochę lepiej.

Ostatnia edycja:
MAL-GOSIA wielkie gratulejszyn dla cudnego syneczka! i pomysl o odpoczynku!
GABINIA uawaz na siebie i staraj sie odpoczywaj jak tylko znajdziesz chwilke!

Malgosia gartulacje!! Piękny chłopczyk!
Gabinia dołączam się do dziewczyn, oszczędzaj się. I również gratuluję siusiaka:)

Blackberry ja właśnie nie wiem ile mój maluch mierzy, ale pewnie też długi po tacie. Cieszę się, że już ciutke lepiej u Ciebie!;-)

reklama
Część dziewczynki.

Bardzo dawno mnie tutaj nie było i cofając się kilka stron wstecz widzę że wszystkie smerfusie zdrowo rosną i oby tak dalej !!!!

Gratuluje wszystkich udanych wizyt w kwietniu i przepraszam że tak ogólnie ale nie jestem w stanie wypisać tutaj wszystkich Waszych nicków bo musiałabym nadrobić dobre 15 stron.

Ja również jestem juz po połówkowym w piątek, ale mój maluszek popołudniu akurat na wizycie postanowił sobie chyba uciąć drzemkę w pozycji kłębuszka pod moimi żebrami i z rączka na twarzy. Dlatego też niestety nadal płci nie było widać, zdjęcia "portretowego" buźki też sie nie dało zrobić i niestety kilka pomiarów które są niezbędne do oceny też nie były możliwe do wykonania. Dzięki temu po świętach mam drugą część połówkowego więc liczę W KOŃCU NA POZNANIE PŁCI !!!!! Już się nie mogę doczekać.

Do góry