reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

tak oelnko:-) teraz jednak ide z nfz zobaczymy jak bedzie wygladac pewno szybko i bez konkretow jak to bywa na takich wizytachale niech mnie pooglada bo teraz ginekologiczne 1 badanie czy wszystko ok;-)

reklama
maggie nie pomogę,bo nie wiem o co chodzi,na kiedy umówioną masz wizytę??
sagaa to i ja się dołączę do grona jutrzejszych wizytówek-stres mniejszy jak przy poprzedniej,bo wtedy to świrowałam na maksa.
devi super Maluszek-gratuluje Wszystkim udanej wizyty i trzymać tak dalej.

hej dziewczynki
nie było mnie kilka dni, ale widzę, ze same dobre wieści. Fasoleczki rosną jak na drożdżach i wszystko jest ok.
Ja też w międzyczasie porobiłam resztę badań i powiem Wam ,że duszności minęły, ale odstawiłam duphaston ( brałam, bo przed świętami miałam kropelkę krwi i lekarz wypisał w razie czego, żeby nic złego się nie podziało ), ale za to dzisiaj mnie boli głowa , ale to chyba z przemęczenia, bo od 7 rano do teraz w drodze, właśnie dotarliśmy do domku.
A Wam Kochane w Nowym Roczku życze dużych, zdrowych fasoleczek, żebyście się dobrze czuły i wszystko było ok !! A Panowie, żeby dbali o Nas cały czas :)

assiaB ja tez mialam tak tydzien temu tylko nie kropelke ale duze krwawienie!! Okazalo sie ze to duzy krwiak i z duphastonem nie moge sie rozstawac...

maggie- moja koleżanka miała jakieś gorsze wyniki z toxo i pamietam ze skierowlali ja tylko na jakies dodtakowe badania. Chyba niczym grozniejszym sie to nie skonczyło, wiec spokojnie:)

myszka- gratulacje fotke:) napisz coś wiecej- który to tydzien, jak duza jest fasolka, na kiedy termin??

reklama
Dzieki:))) wedlug ostatniej @ to 7t 3d a wedlug USG wiek to 8t 2d wiec tydzien roznicy.. ale mniejsza z tym:) Termin mam na 19go sierpnia. Toksoplazmozy nie mam, cytomegalie mialam dawno. Miedzy 11 a 13 tyg gin mowil o jeszcze jakims badaniu ale nie pamietam co to bedzie. Poza tym nie biore zadnych witamin bo podobno nie potrzebuje. To chyba na tyle:)

Do góry