reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Milagros/ bede czekać od 14, o ktorej wejdę to nie wiem;) dwa tygodnie temu młody miał 2100g, jestem mega ciekawa ile przybrał w te dwa tygodnie ;) No i ile szyjka sie skróciła, bo młody bardzo silnie na nia cały czas napiera..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Milagros- u mnie moja gin bada na fotelu palpacyjnie "miękkość" i czy otwarta, a potem na usg. Jak bedzie "ten" termin, to dodatkowo gin mam nadzieje zafunduje mi Masaz szyjki zeby ruszyć poród;););)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nika dobrze że wyniki w porzadku[emoji2] do kiedy zostajesz w szpitalu? Ile jeszcze dawek sterydów?

Firana oby takie ciśnienie się nie powtarzalo...

Katerineczka miejmy nadzieję że ta dawka leków już wystarczająco zbije Ci ciśnienie... trzymam mocno kciuki za cc 26.10 [emoji2]

Ivi powodzenia dziś [emoji6]
Mój gin wątpię że uraczy mnie masażem a też bym chciała bo to mi znacznie przyspieszyło pierwszy porod...

36 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Te masaze szyjek chyna srednio przyjemne co ? Teraz Wam powiem cos zabawnego . Moja kuzynka nie mogla urodzic i polozna sie pyta czy jest maz, ona ze tak to polozna no to juz do lazienki zrobic co swoje i moze sie troche ruszy :D
Dziewczyny a kiedy Wam zdejmuja krazki ? ciekawe czy po zdjeciu jeszcze troche pochodzimy czy zaraz sie zacznie - nie ma pewnie reguly.

Aob66 dziękuję tez mam taką nadzieję. Milagros dokładnie jeszcze trzeba wytrwać do tego 26 hehe. Z niko tsk wytrwalam, ale teraz kto wie. Ale lekarz powiedział ze wtedy mam przyjechać ze skurczami i tez mi zrobią raczej cc. No zobacxymy. Martini niezła położna, ale ja bym chyba nie skorzystała z propozycji :)

Milagros też się zastanawiałam co to znaczy bo ja ma ale 3,0/0,0

MartiniM no masaż szyjki jest nie tylko nieprzyjemny ale bolesny ale pomaga [emoji6]
Co do krążka ja nie mam, ale myślę że macie szanse nawet przenosić... a może i nie[emoji2] tajemnica i niespodzianka do samego końca jak i z całą ciążą[emoji6]

36 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

katerineczka - ja tez bym nie skorzystala i tak bym nie mogla sie "wyluzowac" wiec nie wiele by to pomoglo podejrzewam ;)

aob66 tez mi sie wydaje ze to wielka niewiadoma i tego nikt nie wie (jesli mozesz wpisz mnie na 11 pazdz na wizyte ) :)

Ivi nie miałam masażu nigdy ale w ostatniej ciąży rano na wizycie w gabinecie gin wysmarowal mi w środku jakimś żelem i w ciągu paru minut wypadł krwisty czop i zaczęło się rozkręcać :) może ten sposób by pomógł

Karosznurek mi chyba lekarz bedzie chcial wyjac na wizycie 25.10 to bedzie 37.7 tyg , bo pozniej to dopiero kolejna wizyta za 2 tyg wiec znowu troche pozno...tez sie stresuje nie jestes sama. Stresuje sie ze bedzie znowu bol przy wyjeciu i tym co bedzie w nastepnych godzinach :D lub dniach.

reklama
Do góry