reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ale super wieści Mila, niezła babeczka z Twojej córci, gratulacje!

Nika czy Ciebie tez ten dopegyt tak zamula? Ginka mówi ze się przyzwyczaiłam do wysokiego cisnienia i dlatego teraz przy niższym ciągle chce mi się spać. .
Tak jak mówisz ze były problemy ze spadkiem tętna to się jednak ciesze ze znowu idę w poniedziałek. A co do cc to powiedxieli mi ze skoro doszło jeszcze to ciśnienie to raczej nie bedxie problemu z cięciem. Ja dziś puls miałam podwyższony duzo bo 124. Tak sobie myślę że I może mnie w ten poniedziałek zostawia, no zobacxymy. Jak bedxie taka decyzja to oczywiście zostane i pewnie już nie wyjdę w dwupaku. Ostro wzięłam się za torby. Będę jutro wyparzac laktator, osłonki butelki i juz tez na gotowo pakować. Myślę że nawet jak troszkę to poleży to nic się nie stanie. W razie czego na koniec przeleje wrzątkiem.

Gosia to twój Maluszek dokładnie taki jak mój :)

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa, ciesze się ze Was mam :)

reklama
Dzieki dziewczyny, juz troche sie uspokoiłam. Pisałam od razu rano do mojej ginekolog i ona mowi ze to tylko taki komentarz był tego co robił usg a jesli w raporcie jest napisane ze w normie to to jest to na co trzeba patrzeć. Poza tym wbrew temu co piszą w necie ze wielowodzie jest rzadka przypadłością okazuje sie ze wiele dziewczyn miało z tym problem.
Karosznurek , u nas o magnezie nie mówią nic :-( mam kupiony na skurcze ( chociaz gin kazał naturalnymi produktami uzupełniać ) . Powinnam wiecej brać ? To jakoś wpływa na ten twardy brzuch ?
W niedziele wylatują ostatni turyści z Majorki :-))) jestem dumna z siebie ze dotrwałam i nie zostawiłam kierunku i ludzi bez pomocy ( chociaz wsparcie od kolegów miałam duże ) teraz tylko ogarnę raporty i inne ... Ufff bedzie ok tak poleżeć sobie do 10:00:-))))) aż dziwnie .
Sciskam Was dziewczyny !

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Super dziewczynki. Że nasze dzieciątka rosną i nie ma się co przejmować na razie, ze za za małe czy za duże. Rosną w różnym tempie. Ale ważne, że zdrowiuśkie. A końcówka ciąży też bardzo ważna więc uważamy i lepiej jak coś się dzieje to IP
Miłej soboty. U nas jak zwykle pies- budzik i mąż podreptal na spacerek ;)

Karosznurq a mówiłam żebyś tak się nie przejmowała. ..całe szczęście jest dobrze uff. Te ich pomiary czasem bardzo odbiegają

Princeseczko super waga. Który to tydzień?

Izulka będzie dobrze [emoji6]

Em Ka super że sprawa się wyjaśniła z wodami ale pewnie się już zdenerwowalas ...

Katarineczko wspaniałe wiadomości [emoji4]

Nika z ciśnieniem nie ma żartów ,idź będziesz spokojniejsza...
Z tym dzieckiem to jakaś paranoja , wszystko trzeba prywatnie :( . Dobrze ze zostajesz

Ewa nie przejmuj się skoro Cię puścił lekarz,znaczy że jest ok
Ale lepiej skonsultować to z innym

Gosia witaj,pamiętamy tyko czemu tak B rzadko piszesz?

Millagros piękna waga [emoji6] super wizyta

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Co tu tak cicho? Nikt nie wizytuje?

A ja dalej w szpitalu, na szczescie wyniki dobre, im wiecej leze tym cisnienie lepsze. Dostałam juz cztery dawki sterydów na płucka.
Lekarz powiedział, ze jest dobrze.

Katerineczka a co tam u Ciebie po wizycie? Dobrze kojarzę, ze miałas mieć dzisiaj kontrole?

Jestem w 32tc, będzie syn[emoji7] TP29.11.2016[emoji4]

Ja dziś wizytowalam. Gbs pobrane inne badania jutro zrobię. Łożysko jeszcze niedojrzałe do porodu. Znowu miałam problem z ciśnieniem bo mierzylam bez odpoczynku zaraz po przyjściu do kliniki i prawie 150 . Musiałam odczekać aby się unormowało. Jutro mam położną to mi też skontroluje a jak będzie wysokie to IP.

Jestem w 34 tc, Tp 03.11 córcia

Ja dzis byłam zrobić morfologię, odebrałam tez gbs (ujemny) a wizytuje jutro:)

Firana odpoczywaj!

Nika super ze ciśnienie sie uspokaja jak leżysz i dobrze ze pod kontrola jesteś:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Przepraszam za te ciszę ale jakieś tsunami byli u nas i pozrywalo linie, nie było prądu, wiec ani internet domowy ani doładować nie mogłam. .. Nika dobrze pamietalas byłam w szpitalu zwiększyli mi dawkę bo wciąż za wysokie ciśnienie, no i mam obserwować co teraz jeśli dalej za wysokie to znowu do szpitala, jak się nie da unormowac no to mnie poloza. Ogólnie byłam spakowana i mysllam ze juz zostane ale chyba miejsc nie było na oddziale hehe i brali pewnie tylko trudniejsze przypadki. Ale ok ja ciągle to kontroluje wiec myślę że będzie dobrze, dziś rano mam pierwszy raz rozkurczowe poniżej 90. Dziękuję za pamięć dziewczyny :) Nika czy Tobie po tych lekach tez się chce tak strasznie spać?. Ja zasypiam wszędzie nawet w samochodzie jak wracaliśmy... dosłownie oczy mi się same zamykają hmmm

Ano a jeśli bedxie wszystko dobrze czyli ciśnienie w normie, przepływy dobre, mały bedxie przybieral nie będę miała skurczy i Plamien to 26.10 na oddział i rodzimy :) raczej cc

Do góry