reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Ale super wieści Mila, niezła babeczka z Twojej córci, gratulacje!

Nika czy Ciebie tez ten dopegyt tak zamula? Ginka mówi ze się przyzwyczaiłam do wysokiego cisnienia i dlatego teraz przy niższym ciągle chce mi się spać. .
Tak jak mówisz ze były problemy ze spadkiem tętna to się jednak ciesze ze znowu idę w poniedziałek. A co do cc to powiedxieli mi ze skoro doszło jeszcze to ciśnienie to raczej nie bedxie problemu z cięciem. Ja dziś puls miałam podwyższony duzo bo 124. Tak sobie myślę że I może mnie w ten poniedziałek zostawia, no zobacxymy. Jak bedxie taka decyzja to oczywiście zostane i pewnie już nie wyjdę w dwupaku. Ostro wzięłam się za torby. Będę jutro wyparzac laktator, osłonki butelki i juz tez na gotowo pakować. Myślę że nawet jak troszkę to poleży to nic się nie stanie. W razie czego na koniec przeleje wrzątkiem.

Gosia to twój Maluszek dokładnie taki jak mój :)

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa, ciesze się ze Was mam :)

reklama
Dzieki dziewczyny, juz troche sie uspokoiłam. Pisałam od razu rano do mojej ginekolog i ona mowi ze to tylko taki komentarz był tego co robił usg a jesli w raporcie jest napisane ze w normie to to jest to na co trzeba patrzeć. Poza tym wbrew temu co piszą w necie ze wielowodzie jest rzadka przypadłością okazuje sie ze wiele dziewczyn miało z tym problem.
Karosznurek , u nas o magnezie nie mówią nic :-( mam kupiony na skurcze ( chociaz gin kazał naturalnymi produktami uzupełniać ) . Powinnam wiecej brać ? To jakoś wpływa na ten twardy brzuch ?
W niedziele wylatują ostatni turyści z Majorki :-))) jestem dumna z siebie ze dotrwałam i nie zostawiłam kierunku i ludzi bez pomocy ( chociaz wsparcie od kolegów miałam duże ) teraz tylko ogarnę raporty i inne ... Ufff bedzie ok tak poleżeć sobie do 10:00:-))))) aż dziwnie .
Sciskam Was dziewczyny !

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Super dziewczynki. Że nasze dzieciątka rosną i nie ma się co przejmować na razie, ze za za małe czy za duże. Rosną w różnym tempie. Ale ważne, że zdrowiuśkie. A końcówka ciąży też bardzo ważna więc uważamy i lepiej jak coś się dzieje to IP
Miłej soboty. U nas jak zwykle pies- budzik i mąż podreptal na spacerek ;)

Karosznurq a mówiłam żebyś tak się nie przejmowała. ..całe szczęście jest dobrze uff. Te ich pomiary czasem bardzo odbiegają

Princeseczko super waga. Który to tydzień?

Izulka będzie dobrze [emoji6]

Em Ka super że sprawa się wyjaśniła z wodami ale pewnie się już zdenerwowalas ...

Katarineczko wspaniałe wiadomości [emoji4]

Nika z ciśnieniem nie ma żartów ,idź będziesz spokojniejsza...
Z tym dzieckiem to jakaś paranoja , wszystko trzeba prywatnie :( . Dobrze ze zostajesz

Ewa nie przejmuj się skoro Cię puścił lekarz,znaczy że jest ok
Ale lepiej skonsultować to z innym

Gosia witaj,pamiętamy tyko czemu tak B rzadko piszesz?

Millagros piękna waga [emoji6] super wizyta

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Co tu tak cicho? Nikt nie wizytuje?

A ja dalej w szpitalu, na szczescie wyniki dobre, im wiecej leze tym cisnienie lepsze. Dostałam juz cztery dawki sterydów na płucka.
Lekarz powiedział, ze jest dobrze.

Katerineczka a co tam u Ciebie po wizycie? Dobrze kojarzę, ze miałas mieć dzisiaj kontrole?

Jestem w 32tc, będzie syn[emoji7] TP29.11.2016[emoji4]

Ja dziś wizytowalam. Gbs pobrane inne badania jutro zrobię. Łożysko jeszcze niedojrzałe do porodu. Znowu miałam problem z ciśnieniem bo mierzylam bez odpoczynku zaraz po przyjściu do kliniki i prawie 150 . Musiałam odczekać aby się unormowało. Jutro mam położną to mi też skontroluje a jak będzie wysokie to IP.

Jestem w 34 tc, Tp 03.11 córcia

Ja dzis byłam zrobić morfologię, odebrałam tez gbs (ujemny) a wizytuje jutro:)

Firana odpoczywaj!

Nika super ze ciśnienie sie uspokaja jak leżysz i dobrze ze pod kontrola jesteś:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Przepraszam za te ciszę ale jakieś tsunami byli u nas i pozrywalo linie, nie było prądu, wiec ani internet domowy ani doładować nie mogłam. .. Nika dobrze pamietalas byłam w szpitalu zwiększyli mi dawkę bo wciąż za wysokie ciśnienie, no i mam obserwować co teraz jeśli dalej za wysokie to znowu do szpitala, jak się nie da unormowac no to mnie poloza. Ogólnie byłam spakowana i mysllam ze juz zostane ale chyba miejsc nie było na oddziale hehe i brali pewnie tylko trudniejsze przypadki. Ale ok ja ciągle to kontroluje wiec myślę że będzie dobrze, dziś rano mam pierwszy raz rozkurczowe poniżej 90. Dziękuję za pamięć dziewczyny :) Nika czy Tobie po tych lekach tez się chce tak strasznie spać?. Ja zasypiam wszędzie nawet w samochodzie jak wracaliśmy... dosłownie oczy mi się same zamykają hmmm

Ano a jeśli bedxie wszystko dobrze czyli ciśnienie w normie, przepływy dobre, mały bedxie przybieral nie będę miała skurczy i Plamien to 26.10 na oddział i rodzimy :) raczej cc

Do góry