reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Milagros/ bede czekać od 14, o ktorej wejdę to nie wiem;) dwa tygodnie temu młody miał 2100g, jestem mega ciekawa ile przybrał w te dwa tygodnie ;) No i ile szyjka sie skróciła, bo młody bardzo silnie na nia cały czas napiera..

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Milagros- u mnie moja gin bada na fotelu palpacyjnie "miękkość" i czy otwarta, a potem na usg. Jak bedzie "ten" termin, to dodatkowo gin mam nadzieje zafunduje mi Masaz szyjki zeby ruszyć poród;););)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nika dobrze że wyniki w porzadku[emoji2] do kiedy zostajesz w szpitalu? Ile jeszcze dawek sterydów?

Firana oby takie ciśnienie się nie powtarzalo...

Katerineczka miejmy nadzieję że ta dawka leków już wystarczająco zbije Ci ciśnienie... trzymam mocno kciuki za cc 26.10 [emoji2]

Ivi powodzenia dziś [emoji6]
Mój gin wątpię że uraczy mnie masażem a też bym chciała bo to mi znacznie przyspieszyło pierwszy porod...

36 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Te masaze szyjek chyna srednio przyjemne co ? Teraz Wam powiem cos zabawnego . Moja kuzynka nie mogla urodzic i polozna sie pyta czy jest maz, ona ze tak to polozna no to juz do lazienki zrobic co swoje i moze sie troche ruszy :D
Dziewczyny a kiedy Wam zdejmuja krazki ? ciekawe czy po zdjeciu jeszcze troche pochodzimy czy zaraz sie zacznie - nie ma pewnie reguly.

Aob66 dziękuję tez mam taką nadzieję. Milagros dokładnie jeszcze trzeba wytrwać do tego 26 hehe. Z niko tsk wytrwalam, ale teraz kto wie. Ale lekarz powiedział ze wtedy mam przyjechać ze skurczami i tez mi zrobią raczej cc. No zobacxymy. Martini niezła położna, ale ja bym chyba nie skorzystała z propozycji :)

Milagros też się zastanawiałam co to znaczy bo ja ma ale 3,0/0,0

MartiniM no masaż szyjki jest nie tylko nieprzyjemny ale bolesny ale pomaga [emoji6]
Co do krążka ja nie mam, ale myślę że macie szanse nawet przenosić... a może i nie[emoji2] tajemnica i niespodzianka do samego końca jak i z całą ciążą[emoji6]

36 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

katerineczka - ja tez bym nie skorzystala i tak bym nie mogla sie "wyluzowac" wiec nie wiele by to pomoglo podejrzewam ;)

aob66 tez mi sie wydaje ze to wielka niewiadoma i tego nikt nie wie (jesli mozesz wpisz mnie na 11 pazdz na wizyte ) :)

Ivi nie miałam masażu nigdy ale w ostatniej ciąży rano na wizycie w gabinecie gin wysmarowal mi w środku jakimś żelem i w ciągu paru minut wypadł krwisty czop i zaczęło się rozkręcać :) może ten sposób by pomógł

Karosznurek mi chyba lekarz bedzie chcial wyjac na wizycie 25.10 to bedzie 37.7 tyg , bo pozniej to dopiero kolejna wizyta za 2 tyg wiec znowu troche pozno...tez sie stresuje nie jestes sama. Stresuje sie ze bedzie znowu bol przy wyjeciu i tym co bedzie w nastepnych godzinach :D lub dniach.

reklama
Do góry