reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Nika a mozesz napisac na jaka kardiolog trafilas? Bo to bylo w szpitalu rozumiem?
Ja ostatnie echo robilam w Medjanie kolo ZUS-u.

Teraz doczytalam ze w szpitalu jestes. Oby ciesnienie sie ustabilizowalo i obys zostala jednak tutaj. Trzymam kciuki za wyniki i pisz jak najczesciej :-*

reklama
Nika dobrze , ze jestes pod stala opieka . daj znac jak cos wiecej bedziesz wiedziala

Katerineczka uwazaj na siebie!

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

Emka mały jak wystrzeli na końcu z wagą to jeszcze będzie ciężko go urodzic[emoji6]

Priinceseczka woooow Twój synek to już kolos [emoji2] dobrze że będzie cc bo jakby dość dokładnie był mierzony to ciężko widzę sn... bo to jeszcze miesiac

Katerineczka dobrze że to nie zatrucie i że poszlas uspokoiłas się ale i tak uważaj na siebie

Karosznurek i u Ciebie widzę że wizyta na ip dobrze zrobiła [emoji6] 4dni różnicy to jakby wcale jej nie bylo [emoji2]

Nika trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji2]

Milagros jak tam?

35 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Milagros to bardzo fajnie że jesteś zadowolona z wizyty [emoji6] miejmy nadzieję że znajdziesz odpowiedniego ortopedę i zalatwisz to zaświadczenie [emoji2]

Nie będzie źle [emoji6] jak będziesz miała cc to nawet fajnie jak będzie duża bo przynajmniej ja boję się ogarniać aż takie maluszki[emoji6]
Mój Niko miał w 36tc 3kg a w 40tc urodzil się 3,6kg także przystopowal i był w sam raz [emoji2]

Milagros ale wiesci, naprawdę sporo wazy ;) no i racja nie chcialabym duzego dziecka wyciskac z siebie ;p ale dobrze ze pokierowala i w koncu ktos okreslil ze masz miec zaswiadczenie na papierze.

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

reklama
Milagros- super ze wizyta udana :-)
U mnie glowa na 4 tygodnie do przodu, trzy z kawalkiem brzuszek a kosc tylko na ponad tydzien. Smialam sie do lekarza co to bedzie jak glowa i brzuch beda duze a nogi krotkie. Usmial sie przeokropnie ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry