reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Nika a mozesz napisac na jaka kardiolog trafilas? Bo to bylo w szpitalu rozumiem?
Ja ostatnie echo robilam w Medjanie kolo ZUS-u.

Teraz doczytalam ze w szpitalu jestes. Oby ciesnienie sie ustabilizowalo i obys zostala jednak tutaj. Trzymam kciuki za wyniki i pisz jak najczesciej :-*

reklama
Nika dobrze , ze jestes pod stala opieka . daj znac jak cos wiecej bedziesz wiedziala

Katerineczka uwazaj na siebie!

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

Emka mały jak wystrzeli na końcu z wagą to jeszcze będzie ciężko go urodzic[emoji6]

Priinceseczka woooow Twój synek to już kolos [emoji2] dobrze że będzie cc bo jakby dość dokładnie był mierzony to ciężko widzę sn... bo to jeszcze miesiac

Katerineczka dobrze że to nie zatrucie i że poszlas uspokoiłas się ale i tak uważaj na siebie

Karosznurek i u Ciebie widzę że wizyta na ip dobrze zrobiła [emoji6] 4dni różnicy to jakby wcale jej nie bylo [emoji2]

Nika trzymam kciuki za dobre wyniki [emoji2]

Milagros jak tam?

35 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Milagros to bardzo fajnie że jesteś zadowolona z wizyty [emoji6] miejmy nadzieję że znajdziesz odpowiedniego ortopedę i zalatwisz to zaświadczenie [emoji2]

Nie będzie źle [emoji6] jak będziesz miała cc to nawet fajnie jak będzie duża bo przynajmniej ja boję się ogarniać aż takie maluszki[emoji6]
Mój Niko miał w 36tc 3kg a w 40tc urodzil się 3,6kg także przystopowal i był w sam raz [emoji2]

Milagros ale wiesci, naprawdę sporo wazy ;) no i racja nie chcialabym duzego dziecka wyciskac z siebie ;p ale dobrze ze pokierowala i w koncu ktos okreslil ze masz miec zaswiadczenie na papierze.

Jestem w 33. tygodniu ciąży <3

reklama
Milagros- super ze wizyta udana :-)
U mnie glowa na 4 tygodnie do przodu, trzy z kawalkiem brzuszek a kosc tylko na ponad tydzien. Smialam sie do lekarza co to bedzie jak glowa i brzuch beda duze a nogi krotkie. Usmial sie przeokropnie ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry