reklama
Basienkaaa87
Fanka BB :)
no dokładnie.... trzeba coś robić bo lada moment... i nozycami trzeba będzie podcinać
Princesko ale mnie rozbawiłaś z tymi nogami hehehe... no kto by się spodziewał że gin będzie na girki patrzył ...
Princesko ale mnie rozbawiłaś z tymi nogami hehehe... no kto by się spodziewał że gin będzie na girki patrzył ...
EM Ka
Ja z włoskami wrastających działam pensetka i dajemy radę jakoś , ale od razu jak wyczuje zd cos sie dzieje .
Na wizycie pessar ładnie trzyma, maluszek wazy prawie 1,4kg podrósł sporo i termin z 2 listopada zrobił sie na 15 października
Wszystko ok wiec sie cieszę
Emalka az niemożliwe kurcze mega kolosek ale no jemy mięso z antybiotykami i inne gowna za przeproszeniem ...
Na wizycie pessar ładnie trzyma, maluszek wazy prawie 1,4kg podrósł sporo i termin z 2 listopada zrobił sie na 15 października
Wszystko ok wiec sie cieszę
Emalka az niemożliwe kurcze mega kolosek ale no jemy mięso z antybiotykami i inne gowna za przeproszeniem ...
linka1985
Iza ja chyba dam sobie spokój juz ,niech sobie będzie busz trudno .. zacznę działać po porodzie
aob66
Moderatorka
Linka fajnie że siostra dopytala a lekarz w sumie ja/Ciebie uspokoił[emoji2]
Mi póki co nie wrastaja za bardzo ale skóra jest tam podrażniona jak nigdy[emoji52]
Emka kolejny konkretny maluszek rośnie [emoji6] prawdziwy facet heh[emoji2]
Emalka wyniki cukru super [emoji2] z resztą myślę że też dasz radę z takim zaopatrzeniem [emoji6]
Milia dobrze że położna uprzedzila bo krew w ciąży to jednak zawsze duży stres...
Gaga pisała jak echo???
Mi póki co nie wrastaja za bardzo ale skóra jest tam podrażniona jak nigdy[emoji52]
Emka kolejny konkretny maluszek rośnie [emoji6] prawdziwy facet heh[emoji2]
Emalka wyniki cukru super [emoji2] z resztą myślę że też dasz radę z takim zaopatrzeniem [emoji6]
Milia dobrze że położna uprzedzila bo krew w ciąży to jednak zawsze duży stres...
Gaga pisała jak echo???
D
Deleted member 158337
Gość
Miła ja mam szyjkę rozpulchniona, ale przed ciążą prowadziłam obserwacje i zawsze taka była. W ciąży wiadomo już nie.
Jedyne co wyczytalam to to że taka szyjka ma skłonności do skracania. U mnie lekarka w szpitalu twierdziła że to przez wypalanie, jest brzydka blizna i to przez to mogłam krwawić a po badaniu też kiedys plamilam. U Ciebie szyjka może być też słabsza po pierwszej ciąży,a z drugiej strony z taką szyjka nie musi się nic dziać zależy wszystko od organizmu
Aob ja też strasznie podrażniona az moja lekarka pytała czy mnie nic nie boli.
Emka ale duży chłop super
Linka ja podobnie jak Emka ,działam penseta jeśli coś zauważe a w ciąży niestety zdąża mi się to często ale na udach.
Emalka cukier piękny z anemia możemy sobie podać reke. Mi ciągle spada a żelazo przyjmuje
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Jedyne co wyczytalam to to że taka szyjka ma skłonności do skracania. U mnie lekarka w szpitalu twierdziła że to przez wypalanie, jest brzydka blizna i to przez to mogłam krwawić a po badaniu też kiedys plamilam. U Ciebie szyjka może być też słabsza po pierwszej ciąży,a z drugiej strony z taką szyjka nie musi się nic dziać zależy wszystko od organizmu
Aob ja też strasznie podrażniona az moja lekarka pytała czy mnie nic nie boli.
Emka ale duży chłop super
Linka ja podobnie jak Emka ,działam penseta jeśli coś zauważe a w ciąży niestety zdąża mi się to często ale na udach.
Emalka cukier piękny z anemia możemy sobie podać reke. Mi ciągle spada a żelazo przyjmuje
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Milagros a jaki preparat zelaza masz? I pamietaj zeby najlepiej 1-2 godz po posilku. Bo żelazo źle wchłania się z tluszczami
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom
EM Ka
Dziewczyny sorki bo na szybko tylko relacje zdałam.
Miła dobrze ze uprzedzała położna z rym krwawieniem i koniecznie spytaj lekarza o ta szyjkę.
Princeska jakby Ci sie skracała myśle zebys od razu dostała zestaw leków i zalecenie do leżenia wszystko dobrze bedzie
Linka wow jak uda Ci sie wytrzymać do porodu szacun hehe dostałabym na głowę
I do żelaza bierzecie wit c ?
Miła dobrze ze uprzedzała położna z rym krwawieniem i koniecznie spytaj lekarza o ta szyjkę.
Princeska jakby Ci sie skracała myśle zebys od razu dostała zestaw leków i zalecenie do leżenia wszystko dobrze bedzie
Linka wow jak uda Ci sie wytrzymać do porodu szacun hehe dostałabym na głowę
I do żelaza bierzecie wit c ?
reklama
emalkadream
mamusia 92 powodzenia! tym razem musi być dobrze