reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dziewczyny ja na plusie mam już ok 11.

Milia u mnie jest male miasto, dwóch ortopedów a w szpitalu nawet nie wiem czy jest ortopeda :O
A jednak wolę pójść do kogoś zaufanego :)
Ten do którego chce iść, najpierw dokładnie bada wszystko a dopiero później zapada decyzja.
A ten drugi od razu by mi wystawił skierowanie do cc, dał zastrzyk i tyle, a to nie o to chodzi :)

Z ważniejszych rzeczy to mała się obróciła :) jest główka w dół :)

Iza wierzę że będziesz robić tak żeby nie zaszkodzić ;)

Jestem w 29 tygodniu ciąży

reklama
A u mnie +10 kg. Ale nie panikuje z tego powodu bo przed ciążą ważyłam nawet za malo wiec teraz samo mi się odklada bez objadania.
Jakby mi jeden gin kazal lezec a drugi nie to ... lezalabym na pewno. Nie ma co. Potem chyba najgorsze ze ma się pretensje do sibie. Wie poczucie spelnionego obowiazku na pewno zaprocentuje.
A moja wizytka w pon.

Napisane na GT-I9105P w aplikacji Forum BabyBoom

Mamo-czworki może u Ciebie bedzie jak u mnie w poprzedniej ciąży, że nawet nie miałam w czym iść na zakupy żeby kupić mowe ubrania tak na mnie wszystko wisiało. Z dużego M prawie L spadłam na XS.

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Asia jaki duzy przeskok tez bym tak chciala:)
Ja na poczatku się przejmowalam teraz jakies 5 mam ale jakos diety nie trzymam tylko jem kiedy mam ochote. Mam nadzieje potem zrzucic a jak nie to teudno

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

10 plus to ja już miałam dwa tyg temu :szok: a gdzie do końca:szok: ale bardzo się nie przejmuje bo startowałam z 50 to teraz 60 przy wzroście 170

po za tym gratuluje Wam wszystkim zdrowych i dużych maluszków i cieszę się że szyjki wytrzymują

ale pozwolę sobie na mały ochrzan :D wchodzę na pierwszą stronę a tam prawie żadnych wizyt nie ma kto i kiedy

reklama
Iza nie dziwie się tobie.
Ja tez chciałam zostać dłużej ale mnie też nie chcieli.
Nawet zapytałam czy mogę jeszcze zostać a oni że po co.
Więc poszłam do domu a byłam tylko 3 dni za pierwszym razem jak mi szew zakładali i drugi raz też 3 dni jak byłam na obserwacji.

Do góry