Iza trzymam kciuki a ile Ty masz tej szyjki. U mnie dzidzia tez ładnie przybrała bo była poniżej 50 centyla a teraz ma 1-1,1 kg wiec dobre 250 gram przez tydzień. Mi szyjka dzięki leżeniu o 3mm sie wydłużyła, wiec jednak oszczędny tryb życia pomaga Ja mam zalecenia nadal leżeć ale mogę chodzić po domu, jednak mam nie sprzątać, darować sobie zakupy, bieganie po sklepach, wizyty u znajomych etc.
Sama nie wiem czy moja wizyta w górach miała aż taki wpływ na to skrócenie pewnie trochę tak ale jak pomyśle ze spacery zaliczyłam z trzy takie 15-18km, przynajmniej sobie użyłam a teraz odpocznę.
Moja Basia np była większym dzieckiem w 24tyg ważyła 950gram a w 30 1,8kg, urodziłaś sie normalna 3,2kg. Tutaj w 26+5tyg było 850gram no i po tygodniu ten wzrost do 1-1,1kg +/-10%bledu wiec rożnie to bywa.
Oszczędzaj sie i wszystko będzie dobrze [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sama nie wiem czy moja wizyta w górach miała aż taki wpływ na to skrócenie pewnie trochę tak ale jak pomyśle ze spacery zaliczyłam z trzy takie 15-18km, przynajmniej sobie użyłam a teraz odpocznę.
Moja Basia np była większym dzieckiem w 24tyg ważyła 950gram a w 30 1,8kg, urodziłaś sie normalna 3,2kg. Tutaj w 26+5tyg było 850gram no i po tygodniu ten wzrost do 1-1,1kg +/-10%bledu wiec rożnie to bywa.
Oszczędzaj sie i wszystko będzie dobrze [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom