reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
DIABLICZKA
Mój pierwszy lekarz też jest dobry ale jego nie można się o nic zapytać bo się denerwuje i przyjmuje tak na szybkiego bo następne czekają bo ja prywatnie chodzę. Usg brzucha to mi nie robił do 21 tyg tylko dopochwowo tak się skupił na mojej szyjce że zapominal o dziecku więc poszłam do innego też dobrego i na dzień dobry miałam cały komplet dopochwowo brzusznie i na fotelu a na dodatek miałam usg 3d i zdjęcie wszystko w cenie wizyty i jeszcze taniej niż u tamtego

Ziemniaczek 1 cm to chyba faktycznie mało ... Ale to zależy od lekarza niektórzy beda kazali zrobić Ci wszystko zeby utrzymać inni nie- daj koniecznie znac co Ci powiedział Ywoj lekarz i broń Boże nie zaśmiecasz to przeciez efekt wizyty :) a jestesmy tu po to by Sobie pomagać na tyle ile to możliwe . Doczytałam no normalny gość do piątku sikaj jak najmniej :) wiem ze leżenie trudne przechodziłam to w pierwszej ciazy ale na początku natomiast warto :)

Diabliczka mi podwójnie :) na dwie nogi poproszę :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ziemniaczek przeczytałam Twoja historie i mam nadzieje ze wszystko pójdzie w jak najlepszym kierunku. Ja z kolei byłam wczoraj na wizycie i mam rozwarcie szyjki macicy 1,75cm i na początku pani doktor powiedziała ze nie mamy czym sie martwić ze zadzwoni do specjalisty i zobaczymy co powie. Nie minęło 20 min zadzwoniła do mnie i odrazu kazała mi przyjechać po tabletki dopochwowe mam leżeć do czwartku. W czwartek mam usg i jeśli szyjka wciąż bedzie otwarta założą mi szew. Czy jeśli założą mi szew to czy wciaz moze cos sie stać z dzieckiem? Jak na wczorajsze badania mój chłopczyk ma sie swietnie ale jestem przerażona :( każde ukłucie w brzuchu już odrazu reaguje... Mały rusza sie jak szalony... Ale wciaz mam łzy w oczach i strasznie sie boje tym bardziej ze pierwsza dzidzie w 7 tygodniu poroniłam :(

reklama
Do góry