ivi - plamienie zauważyłam wczoraj wieczorem podczas oddawania moczu a dokładnie na papierze toaletowym. Jeśli mam opisać dokładnie to jak dla mnie było to tak jakby mi się zaczynał okres, z tego wszystkiego nie potrafię określić czy to czerwony śluz czy krew, ale raczej to pierwsze. Bylam bardzo zdenerwowana. Założyłam na noc podpaske o 2 w nocy wstałam do toalety i krew była brązowo czerwona ale w niewielkiej ilości. Zmieniłam na nowa, rano o 8 miałam jeszcze mniej plamien brązowych i pojawił sie skrzep na podpasce. Mam wrażenie, ze te plamienia sa coraz mniejsze. Nawet nie pojechałam dzis rano na badania, ponieważ wolałam nie ryzykować i lezec w dalszym ciagu ( tak zalecił mi wczoraj lekarz, jeśli plamienie by nie ustało).
reklama
Gratuluje wszystkich pieknych maluchow!! ;*
A ja na sam wieczor zostalam polozona do szpitala... Bez sensu.. Bede pewnie tkwila przez weekend, bo jutro maja pelen plan na zabiegi... Nie rozumiem dlaczego nie moglam wrocic do domu i przyjechac na planowany zabieg.. Myslalam ze ze skierowaniem tak to wyglada
A ja na sam wieczor zostalam polozona do szpitala... Bez sensu.. Bede pewnie tkwila przez weekend, bo jutro maja pelen plan na zabiegi... Nie rozumiem dlaczego nie moglam wrocic do domu i przyjechac na planowany zabieg.. Myslalam ze ze skierowaniem tak to wyglada
D
Deleted member 158337
Gość
Gosiu bardzo mi przykro nie ma chyba nic gorszego niż czekanie w obcym miejscu ...
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
Pierwsze co weszlam to babka zaczela mi wypisywac karte, ktos sie jej zapytal czy mnie przyjmuja to powiedziala ze tak.. To ja w szoku i mowie "czy ja musze zostac? Nie moge przyjechac tylko na zabieg?!" A oni ze nie, bo mam skierowanie, musi mnie przebadac anestezjolog, lekarz i dopiero zadecyduja kiedy zabieg, bo to nie jest zabieg ambulatoryjny.. Rece opadaja..
Leze na 6os ali ze starymi babciami ktore chrapia i tylko sie denerwuje :/
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 158337
Gość
Biedactwo :* ja bym nie zasnęła... Nienawidzę tego chrapania. Wiesz dobrze że chcą zbadać, ale przecież musisz się jakoś przygotować chociażby wziąć bielizne..Pierwsze co weszlam to babka zaczela mi wypisywac karte, ktos sie jej zapytal czy mnie przyjmuja to powiedziala ze tak.. To ja w szoku i mowie "czy ja musze zostac? Nie moge przyjechac tylko na zabieg?!" A oni ze nie, bo mam skierowanie, musi mnie przebadac anestezjolog, lekarz i dopiero zadecyduja kiedy zabieg, bo to nie jest zabieg ambulatoryjny.. Rece opadaja..
reklama
Juz mi mama wszystko przywiozla, bo siedzialam z tz na izbie przyjec i pozniej czekal ze mna...
Ja jak ktos chrapie albo glosno oddycha to odrazu mam ochote wszystko rozniesc i placze.. Nie wiem jak ja tu zasne :/
Ja jak ktos chrapie albo glosno oddycha to odrazu mam ochote wszystko rozniesc i placze.. Nie wiem jak ja tu zasne :/