reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Dobrze Cię rozumiem,bo mój glosniej zacznie oddychać i go budze

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

reklama
GOSIA bardzo mi przykro i tak jestes mega dzielna... ja tez nie cierpię chrapania... nie zasne nawet jak ktos dyszy... musisz sobie wlaczyc jakas muzyke i to zagłuszyć...mi pomgly raz zatyczki do uszu takie zwykle z apteki....:-(

Gosiu współczuję i jestem z Tobą

Milagros dziękuję że zauważyłaś moje posty ;-)

Gratuluję udanych wizyt, cieszę się z wami, naprawdę ;-)

Linka super duża dzidzia, to będzie Twoje 4 dziecko? Na avatarze wyglądasz bardzo młodziutko

Lilith wcześniej miałam robione usg w czwartym tygodniu i był czwarty tydzień i tak też wychodziło z usg wiadomo bez serduszka później byo usg w 6 tygodniu crl było 6.6 mm wydawało mi się duże no ale dzieci kolo 4 kilo rodziłam wiec przyjęłam do wiadomości ze dużą dzidzia będzie a wczoraj szok przeżyłam , tyle moje ze więcej za mną :) nie byłam na prenatalne usg teraz na gwałt musze dzwonić do takiego chama z mojego miasta i prosić żeby mnie na gwałt przyjął i 250 mu oddać ...
Dorota to moje 5 dziecko jeszcze mam Jasia 2 letniego

Linka a jednak musisz isc do tamtego co nie chialas:-\ szkoda no, ale jak taki duzy bobo juz :-)

Gosiu wspolczuje..:-\ musisz swoje wylezec zeby kase za Cb dostali.. a to rozumiem, ze jestes na ginekologii a nie patologii ciazy? na chrapanie stopery wlasnie..

Emka z miesiączka umie kłopot jest ja miałam plamienie 27.11 tamtego roku mam w karcie termin porodu 03.09 potem 07.11 z pierwszego usg a teraz nie zmieniała juz. Ja nie miałam miesiączki odkąd zaszłam w ciążę z jasiek :) po porodzie byłam na zastrzykach depo provera później przeszłam na tabletki z tym ze miesiączka nie wróciła . Dołączyła do was z data z pierwszego usg czyli 07.11 . Jak pisałam dzidziuś nie był planowany a teraz nie mogę się juz go doczekać. Teraz na razie nic nie zmieniam suwaka jak mi się uda załatwić to prenatalne to termin będzie najdokladniejszy

reklama
Gosia a właśnie tak szukałam, szukałam i doszukać się nie mogłam tego zdj :p

Lilith ja nigdy nie miałam nic takiego przed cytologia. W ogóle pierwsze słyszę.

Linka przecież jesteś "tutejsza" :-) nie jednej z nas się pewnie jeszcze termin usg przesunie :-)

Gosia, ale masz przejścia z tymi szpitalami. Tez bym się wściekla.

Ostatnia edycja:
Do góry