reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Netta super że wszystko dobrze :)

Dorota w sumie zaszla bez większych problemów,druga ciążę poroniła ale trzecia donosiła normalnie, mysle że będzie dobrze :)

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Ja tez nie widzialam, zobaczę później na zamkniętym ha.

Netta gratuluję! Ty masz dzis 10+2, to ciekawa jestem jak było widać bo to jak ja.

Ja chyba mam najpóźniej Prenatalne.. Wedle terminu ze szpitala 13+4 a swojego 13+3..

Eee u Ciebie + 3 hihi, to jak u mnie w karcie, bez znaczenia ale ciekawość zżera..

Gaga masz jeszcze czas, mi chodzi o czas..robi się do max 13+6.

Zas mam pytanie ha. Słyszałam, że przed cytologia w Pl podaje się kobieta globulki lub krem, którym trzeba smarować szyjkę, bodaj 2 tyg przed umowieniem na wizytę. Babcia mi o tym mówiła, jednak matka i ciocia tez maja tak robione. Czy u Was też tak to wygląda? Może to się tyczy starszych osób? Choć wiek np. 45 lat to mlody wiek..co innego te 60.
Chodzi o przywrócenie flory przed badaniem.

A wiec ja po badaniu i czuje lekki niedosyt i zdziwienie.. nie dostałam zięcia bo dzidziuś zbyt ruchliwy... z dzidzia wszystko ok piękna jest fikala koziołki.. a moje zdziwienie jest takie iż wyszedł 13 tydzień przeziernosc itd wszystko 13 szok , crl 64.00mm , termin porodu 20.10 . Mam nadzieje ze mogę u was zostać

reklama
Do góry