reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Hey Alka nie ma wpychania się przed szereg !:-) Jeszcze nie dawno obstawiałaś na luty:-)
Swoją drogą jak Strzyga w końcu urodzi, to te po terminie też się posypią:-) Bo ona zablokowała kolejkę chyba:-)

Alka dawaj mi tu tę położną :-) mnie mąz wymasował pod prysznicem, ale nie wiem czy to to samo :-p
boli mnie jak na @ i promieniuje do nóg, a powinno chyba w górę raczej :-)

Donia, myślę, ze to nie to samo, bo mąż mimo wszystko zrobił to delikatnie, a ona .... masakra :-D
bakaalia na szczęście nie wiem jak to wygląda, nie widziałam ... ale jak było po to miała całą rekawiczkę od mojego śluzu, więc nawet nie odważyłam zapytać co i jak głęboko mi tam wepchnęła :-D w każdym razie nie było to przyjemne, wręcz trochę bolało

no my juz rozmawialiśmy z naszą córką i ma wyjść w przyszły weekend, wcześniej nie mam czasu a później będzie za późno, bo mój mąz wymyślił sobie wyjazd do Polski, a akurat będzie u mnie moja mama, więc mała musi się wyrobić i już!!!

Alka, no to pięknie.

Ja wczoraj znów na ktg byłam, skurcze są, ale położna mówi oczywiście, że to normalne, lekkie, przepowiadające...

Po dzisiejszej wizycie:
- rozwarcie dalej na 1 palec
- ktg w porządku
- waga moja spadła o 300gram
- główka bardzo,bardzo nisko
- jak ból nerki nie minie mam się zgłosić do szpitala, ale jak minie to w środę kolejna wizyta u Gin.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry