reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Hey Alka nie ma wpychania się przed szereg !:-) Jeszcze nie dawno obstawiałaś na luty:-)
Swoją drogą jak Strzyga w końcu urodzi, to te po terminie też się posypią:-) Bo ona zablokowała kolejkę chyba:-)

Alka dawaj mi tu tę położną :-) mnie mąz wymasował pod prysznicem, ale nie wiem czy to to samo :-p
boli mnie jak na @ i promieniuje do nóg, a powinno chyba w górę raczej :-)

Donia, myślę, ze to nie to samo, bo mąż mimo wszystko zrobił to delikatnie, a ona .... masakra :-D
bakaalia na szczęście nie wiem jak to wygląda, nie widziałam ... ale jak było po to miała całą rekawiczkę od mojego śluzu, więc nawet nie odważyłam zapytać co i jak głęboko mi tam wepchnęła :-D w każdym razie nie było to przyjemne, wręcz trochę bolało

no my juz rozmawialiśmy z naszą córką i ma wyjść w przyszły weekend, wcześniej nie mam czasu a później będzie za późno, bo mój mąz wymyślił sobie wyjazd do Polski, a akurat będzie u mnie moja mama, więc mała musi się wyrobić i już!!!

Alka, no to pięknie.

Ja wczoraj znów na ktg byłam, skurcze są, ale położna mówi oczywiście, że to normalne, lekkie, przepowiadające...

Po dzisiejszej wizycie:
- rozwarcie dalej na 1 palec
- ktg w porządku
- waga moja spadła o 300gram
- główka bardzo,bardzo nisko
- jak ból nerki nie minie mam się zgłosić do szpitala, ale jak minie to w środę kolejna wizyta u Gin.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry