reklama
donia 1980
Fanka BB :)
Alka dawaj mi tu tę położną :-) mnie mąz wymasował pod prysznicem, ale nie wiem czy to to samo
boli mnie jak na @ i promieniuje do nóg, a powinno chyba w górę raczej :-)
boli mnie jak na @ i promieniuje do nóg, a powinno chyba w górę raczej :-)
Donia, myślę, ze to nie to samo, bo mąż mimo wszystko zrobił to delikatnie, a ona .... masakra
bakaalia na szczęście nie wiem jak to wygląda, nie widziałam ... ale jak było po to miała całą rekawiczkę od mojego śluzu, więc nawet nie odważyłam zapytać co i jak głęboko mi tam wepchnęła w każdym razie nie było to przyjemne, wręcz trochę bolało
bakaalia na szczęście nie wiem jak to wygląda, nie widziałam ... ale jak było po to miała całą rekawiczkę od mojego śluzu, więc nawet nie odważyłam zapytać co i jak głęboko mi tam wepchnęła w każdym razie nie było to przyjemne, wręcz trochę bolało
donia 1980
Fanka BB :)
no my juz rozmawialiśmy z naszą córką i ma wyjść w przyszły weekend, wcześniej nie mam czasu a później będzie za późno, bo mój mąz wymyślił sobie wyjazd do Polski, a akurat będzie u mnie moja mama, więc mała musi się wyrobić i już!!!
Po dzisiejszej wizycie:
- rozwarcie dalej na 1 palec
- ktg w porządku
- waga moja spadła o 300gram
- główka bardzo,bardzo nisko
- jak ból nerki nie minie mam się zgłosić do szpitala, ale jak minie to w środę kolejna wizyta u Gin.
- rozwarcie dalej na 1 palec
- ktg w porządku
- waga moja spadła o 300gram
- główka bardzo,bardzo nisko
- jak ból nerki nie minie mam się zgłosić do szpitala, ale jak minie to w środę kolejna wizyta u Gin.
Ostatnia edycja:
reklama