właśnie nic nie mówił, tylko ustalił termin na "za dwa tygodnie" ale z tego co się dowiedziałam później takie są "normy" u prowadzących ginekologów w moim mieście, nie wiem jak to u innych wygląda bo podobno jak zazwyczaj nic się nie dzieje to nie umawiają tak często tylko dopiero po tym 36 tygodniu każą częściej przychodzić
reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
noo mi też się nie uśmiechają takie częste wizyty tym bardziej że za każdą płacę 60e oby tutaj takiego zwyczaju nie było...
Alka ja byłam w 32 tygodniu u swojej gin i kazała mi przyjść dopiero za prawie 4 tyg, wiec się zapisałam na 8 grudnia. Ona powiedziała, że jest wszystko w należytym porządku i nie widzi potrzeby częstszego widywania się póki co, nie powiem dla mnie kwestia pieniążków też jest ważna, a każda wizyta 110 zł.....
hahaha, no to pięknie! ja na początku ciąży miałam taki przypadek jak tak często latałam do łazienki kiedyś wieczorem po prostu samo poleciało.. pierwsze co to zaczęłam płakać a potem śmiać się z P. jak doszliśmy do tego że to siku xDco do wód to ja w pierwszej ciąży podniosłam alarm, że rodze bo mi tak nagle chlupnęło na podłoge do dziś jest mi głupio bo okazało sie, że się zsikałam po prostu poleciało i nic nie mogłam z tym zrobić
ewelina26k
Fanka BB :)
ja mam narazie wizyty co 3 tyg, teraz idę w 35 tc a potem nie wiem
reklama
wiem nie powinnam się śmiać - przepraszamco do wód to ja w pierwszej ciąży podniosłam alarm, że rodze bo mi tak nagle chlupnęło na podłoge do dziś jest mi głupio bo okazało sie, że się zsikałam po prostu poleciało i nic nie mogłam z tym zrobić