reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja tez mam schize z tymi wodami. Jak idę gdzies w galerii i czuje jak mi cos cieknie to az mi niemilo i nacjhetniej bym do kibelka poleciala sprawdzic...
marys16
Fanka BB :)
rozumiem cie doskonale, ale ty kochana jednej oddaj proszek i te rzeczy i niech ci zrobi przysługę i wypierze poprasuje i przyniesie gotowe. nie waz sie sam za to zabierać. będziesz sie schylać zginać nastoisz się namęczysz sie. o nie nie. oddaj ta robotę innym. naprawdę powinnaś uważać i to mocna na siebie.Ale teraz jestem taka przewrażliwiona, że postawiłam na nogi moje szwagierki, od których dostaję wszystko dla dziecka, aby już dziś mi pozwoziły, chcę poprać, poprasować i mieć gotową torbę szpitala - rzeczy dla mnie i dla synka.
alka ja tez w nocy mam takie upławy ze kilka razy z ran miałam stracha ze to wody.
a ponoć w aptekach sa takie testy co sie sprawdza czy to wody płodowe sie sączą.
któraś miała takie cudo?
mnie tak jak i Was prześladuje to uczucie "mokrych majtek".. szczególnie właśnie jak pisze Alka w nocy.. lub czasem w środku dnia.. dość dziwne to jest! ale jak lekarz mnie badał szyjka w porządku i zamknięta, więc może mam już jakieś urojenia..
ch_aga
Mama Misia, Żona Miśka
Dziewczyny się oferowały ale ja to taka jestem, że sama najlepiej zrobię Ale na szczęście mój ślubny jest taki kochany, że i upierze i potem uprasuje. A chcę sama poprzebierać co będzie najmniejsze i wybrać samarozumiem cie doskonale, ale ty kochana jednej oddaj proszek i te rzeczy i niech ci zrobi przysługę i wypierze poprasuje i przyniesie gotowe. nie waz sie sam za to zabierać. będziesz sie schylać zginać nastoisz się namęczysz sie. o nie nie. oddaj ta robotę innym. naprawdę powinnaś uważać i to mocna na siebie.
A co to wilgoci nocnej, to skoro większość z Was tak ma, to chyba tak powinno być. U mnie to naprawdę była duża ilość. Chociaż przyznam szczerze, że nie pamiętam, abym z Mateuszem miała takie uczucie wilgoci
Pozdrawiam
ewelina26k
Fanka BB :)
ja po nystatynie którą biorę dopochwowo mam "wypływy" i raz az się wystraszyłam bo mi ciurkiem leciało zadzwoniłam do gina i spyt jak to wygląda, opowiedziałam i on uspokoił, że to nystatyna
Witajcie, dawno się nie odzywałam ale kończyłam mój pobyt w pracy. Od dziś jestem na L4, wczoraj miałam wizytę u mojej lekarki prowadzącej. Wszystko ok, tylko USG mi nie zrobili bo mój doktorek od usg miała jakiś pilny zabieg i musiałabym czekać 2 godziny. U mnie kto inny prowadzi ciążę a kto inny wykonuje usg tak więc jest to lekka niedogodność, ale za to nic nie płacę bo wszytko robię w poradni przyszpitalnej. Wyszły mi tylko ciałka ketonowe w moczu ale nie wiele i mam się nie przejmować. W poniedziałek odwiedzę moją poradnię cukrzycową to może mi jeszcze coś na ten temat powiedzą. Następna wizyta dopiero za 3 tygodnie, widzę że niektóre z was przeszły już na tryb wizyt co 2 tygodnie. Co do wód płodowych to też czasami mam wrażenie że mi się sączą, ale na ogół to albo jest to taki rzadki śluz albo jest mi za ciepło i pocę się w kroczu. Szyjka trochę się skraca ale zamknięta, mała wczoraj długo nie dała sobie posłuchać serca bez przerwy kopała w głowicę urządzenia. :-)
adak fajnie, że wszystko w porządeczku i ważne, że szyjka zamknięta...
a co do tych wizyt to się zastanawiam, czy jak ja pójdę w 32 tc to już będzie konieczność co 2 tyg?? Jak to z tym jest?? Kiedy trzeba częściej a kiedy można zostać jeszcze przy systemie co 4tyg?? Bo nie uśmiecha mi się płacić 150zł dodatkowo jeśli nie będzie takiej konieczności...
a co do tych wizyt to się zastanawiam, czy jak ja pójdę w 32 tc to już będzie konieczność co 2 tyg?? Jak to z tym jest?? Kiedy trzeba częściej a kiedy można zostać jeszcze przy systemie co 4tyg?? Bo nie uśmiecha mi się płacić 150zł dodatkowo jeśli nie będzie takiej konieczności...
reklama
o kurde masakra... a jakiś podał powód takiej częstotliwości??Alka ja od 31 tygodnia mam już co 2 tygodnie wizyty, teraz idę w poniedziałek, a po 36 tygodniu co tydzień będę miała wizyty ;-)