reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Aniaaa,
czuję się dobrze choć jestem zwyczajnie przestraszona. Umówiałam się dzisiaj na USG w innym miejscu, żeby sprawdzić co i jak. Wolę być spokojna i wiedzieć na czym stoje, a nie zamartwiać się do przyszłego tygodnia.
Co do recepty, narobiłam rabanu. Nie można się było się dodzownić na recepcję, w końcu zadzowniłam na "porady medyczne" przedstawiłam sytuację pielęgniarce. Zadzowniła do placówki gdzie ten lekarz miał wczoraj dyżur i oddzownił do mnie w ciągu 5 minut. Nie wspomnę, że od rana próbowała się do niego dodzownić i pisałam smsa. Dzisiaj idę odebrać tę receptę. Dam znać co mi lekarz powiedział.

reklama
to czekamy na wieści i te z usg też :) miejmy nadzieję że będą same pozytywne. muszą być :) powodzenia.
a jeszcze zapytam,gdzie będziesz robiła to usg?

to czekamy na wieści i te z usg też :) miejmy nadzieję że będą same pozytywne. muszą być :) powodzenia.
a jeszcze zapytam,gdzie będziesz robiła to usg?

Normalnie chodzę do LUX MED, a dzisiaj idę do Babka Medica, znam tam kilku lekarzy ze słyszenia.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a mój gin poprotu "dmucha na zimne".
Dzięki za wsparcie Aniaa

Normalnie chodzę do LUX MED, a dzisiaj idę do Babka Medica, znam tam kilku lekarzy ze słyszenia.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, a mój gin poprotu "dmucha na zimne".
Dzięki za wsparcie Aniaa

widziałam stronkę i tak patrzyłam na ceny usług,a dokładniej usg. całkiem znośne.tak się zastanawiam czy nie wybrać się tam na 3/4D moze wreszcie dowiem się kto tam siedzi bo to czekanie jest okropne. tyle że jak tak się wybieram od lipca i pewnie tym razem też nic z tego nie wyjdzie :D

Aniaa...na 3/4d najlepiej pójść troszkę później:) tak mówił mój gin:) najlepszy jest czas kiedy jest sporo płynu owodniowego:) ja byłam i moje dziecię obróciło się plecami i za żadne skarby nie chciało się obrócić i tyle mam z wspaniałego zdjęcia potomka...:p ale przynajmniej za badanie nie płaciłam, więc nie płakałam, że kasa w błoto poszła:)

reklama
Do góry