reklama
pati...
Fanka BB :)
Anielka sliczne malenstwo, Sarat ma racje jest tak slodko ulozony, ze chcialoby sie go przytulic!!!!!!!!!! GRATULACJE !!!!!! super, ze wszystko w porzadku!!!!!!
Anastazzja
piękny bobas wcale się nie dziwię, że ręce Ci się trzęsły ja wczoraj po raz pierwszy się mało nie popłakałam na usg jak dzidziuś mi ręką pomachał
iga73
Moja mała
Anielkaa gratulacje, śliczny dzidziuś
Anastazzja niedługo zobaczycie co będzie, najważniejsze, że maleństwo zdrowe
Asteria jak wizyta?
Moja mała całe usg przespała, raz tylko trochę się przekręciła, popłakałam się ze wzruszenia po wyjściu z gabinetu, kamień z serca mi spadł
bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje
Anielkaa gratulacje, śliczny dzidziuś
Anastazzja niedługo zobaczycie co będzie, najważniejsze, że maleństwo zdrowe
Asteria jak wizyta?
Moja mała całe usg przespała, raz tylko trochę się przekręciła, popłakałam się ze wzruszenia po wyjściu z gabinetu, kamień z serca mi spadł
bardzo wszystkim dziękuję za gratulacje
Ostatnia edycja:
Iga po przeczytaniu Twojego posta az mi się oczka zaszkliły Musialaś być przeszczęśliwa miło się czyta takie wiadomości a Twoja mała jest cudna jak to sie mówi: malutka jesteś wielka
Chapicha serdecznie gratuluję dziewuszki niech się Wam chowa zdrowiutko
Chapicha serdecznie gratuluję dziewuszki niech się Wam chowa zdrowiutko
reklama
marys16
czyli dziewczynki tez beda rodzic sie w tym roku GRATULACJE!!!!
anielkaa iga wspaniale zdjęcia.
a moj na wizycie tak sie krecil ze nie mam zdjecia zadnego buzki. moze za miesiac sie uda zlapac jakos go ladnie bo bym chciala miec te 3D. dla Marcelka mam takie wlasnie z 22tc.
anielkaa iga wspaniale zdjęcia.
a moj na wizycie tak sie krecil ze nie mam zdjecia zadnego buzki. moze za miesiac sie uda zlapac jakos go ladnie bo bym chciala miec te 3D. dla Marcelka mam takie wlasnie z 22tc.
Ostatnia edycja: