reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

hej
gratuluje coreczek i synkow. oraz wiecej sie tu nam maluszkow ujawnia :)
pati.. nie martw sie. bedzie dobrze.

ja bylam dzis podgladac maluszka. wszystko na swoim miejscu jest :) raczki nozki siureczek :) ale buzka nie chcial sie odworcic wiec zdjecia nie mam. moze za miesiac sie uda.
a waga mego skarbka teraz 360g.

reklama
Witam przyszle Mamusie :-)
Bylam wczoraj na usg. Z Maluszkiem wszystko dobrze :-) Wiercil sie jak nie wiem! Pytalam, czy chlopczyk czy dziewczynka. Nie za bardzo bylo widac, wiec tak raczej Dziewczynka, ale to takie nie pewne. Bede za 3 tyg. znow, to bedzie juz widac na pewno. Wiec narazie jest Milenka, ale moze bedzie Bartus :-)

gratuluje dziewczyny chlopcow i dziewczynke
fajnie ze dziewczynek tak duzo przybywa
jak rodzilam Marcela to prawie sami chlopcy byli na watku

nice-girl u mnie chlopcy od poczatku wiedzieli ze beda miec siostrzyczke
nawet jak jeszcze w ciazy nie bylam
i mlodszy wybral imie Hania nawet nie wiem skad moze z bajki?
jak pytalam starszego skad wie ze dziewczynka bedzie
to mi powiedzial ze on chce siostre i trzeba w to mocno wierzyc
i wtedy sie spelni
a po usg powiedzial a nie mowilem, ja mamus wierzylem
kochani chlopcy
beda bronic siostrzyczke

Witam,
Moj maluszek wczoraj sie wiercił bardzo :) i nie pokazał nam kim jest heheh tajemniczy dzidziuś :) Najważniejsze że zdrowiutki i wszystko z nim ok. Następna wizyta za cztery tygodnie może wtedy nam pokaże. Pozdrawiam serdecznie :)

Pati najważniejsze, że dzidzia zdrowa, gratuluję chłopca :tak: Ty też na pewno się wyleczysz. Lepiej jak dostałaś to skierowanie niż wyniki byłyby zbagatelizowane.
Marys synek już olbrzymek :-D
Melisa super :-)
Pozdrawiam

Hej no na necie znalazłam że wiesza się obrączkę nad brzuchem tylko w jednym pisze że jak kręci się w kółko to dziewczynka ( tak jak nad ręką) a w innym miejscu że chłopiec i tak z ciekawości napisałam zwłaszcza do Tych które już wiedzą co noszą pod sercem:) Mi kreci się w kółko tak jak nad ręką...

mazia mi nad brzuchem kreci sie w kolko i mam dziewczynke
kolezanka mi wrozyla na poczatku ciazy nad reka
i wychodzil chlopczyk chlopczyk dziewczynka i sie zatrzymala
wiec u mnie sie sprawdza
chlopiec wahadlowo dziewczynka w kolko

reklama
iga czekamy na wieści jak tam na usg!! :) Pozdrawiam wszystkie koleżanki forumowiczki :) idę spać bo cos mojemu maluszkowi niewygodnie na krzeselku sie siedzi i sie wierci :p

Do góry