reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
Dziewczynki w 12 tygodniu i 3 dniu ciąży raczej usg płci nie pokaże?
moja ginka powiedzila mi wtedy ze na 80% to bedzie chlopiec. ale jak ona to wyczytala to pojecia nie mam.

hmmm czyli istnieje jakieś prawdopodobieństwo ,że jak cie wysypie krostkami to będzie dziewczynka?
ja w pierwszej ciazy chodzilam cala wysypana i urodzilam chlopca, teraz na poczatku mialam krostki ale juz minelo i tez bede miala chlopca, wiec chyba regoly nie ma.
Dziecko zdrowe, ja moge chodzic nie mam krwiaka nic. Dostalam luteine ze wzgledu na moje bole jak na miesiaczke.
Moge chodzic ale nie szalec.

ps. Jakie Wasze dzidziały miały wymiary NT na prenatalnych :??
super wiesci!!! tylko sie odzczedzaj, bo bardzo latwo sie zapomniec. sama wiem po sobie bo nawet teraz nie raz zapomne ze mi nie wolno niczego dzigac i lece jakies ciezary podnosic.

ja dokladnie nie pamietam ale mi sie wydaje ze bylo 1,6

byliśmy na USG genetycznym i ono jest takie chudziutkie i ma takie cieniusieńkie żeberka, policzyłam mu paluszki,
super!!!
och to wspaniale sa chwile gdy sie widzi ze tam w brzuszku jest juz czlowiek. taki malutki i drobniutki ale czlowie!!!

Dzidzia ma się dobrze, ma już prawie 7 cm,
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
(bez 2mm
002.gif
)
super wiesci !!!

och aby juz tylko przychodzily do nas wszystkich tak dobre wiadomosci§

witam:)
my też już po USG. wszystko ok.maluch ma 7 cm.duży i ruchliwy :) kosć nosowa widoczna a przezierność karkowa wynosi 1,6.
krwiak spadł do 8mm-podobno jest na tyle nie groźny,że mam o nim zapomnieć i nie zwracać uwagi :) kolejne usg dopiero pod koniec września,ale nie wytrzymam i na początku stycznia idziemy prywatnie :) może wreszcie poznamy płeć :)

reklama
Do góry