reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
18.07.2011 Tymek Wera.jpgTo nasza wizyta 18.07 - mam nadzieję, że udało mi się dodać ten obraz w normalnej wielkości

W sumie to powinnam tutaj to wpisać, więc kopiuję z głównego :)

Kochane już jestem po wizycie... Nasz ludzik ma 7 cm, NT w normie (1,38), tętno 150/min, kość nosowa jest, przepływy krwi w normie i te wszystkie inne też :):) wzorowa ciąża :):):) Dzieciątko leżało sobie jak na wakcjach z girkami zgiętymi w kolanach opartymi o macicę i miało straszną czkawkę :):):) A jak pomachało do mamusi, że aż mamusia się popłakała... Już tak strasznie je kocham!!!!!!!!!!!

Zapomniałam dodać, że pani doktor nagrała mi filmik z badania i teraz oglądam sobie mojego ludzika :):)

Ostatnia edycja:
piekne zdjecia maluszkow
ciesze sie w raz z wami sze same dobre wiesci.
beatka to jak lekaz mozi ze za wczesnie by cos mowic to jest szansa na dziewczynke, bo siureczek malutenki by byl juz zauwazalny. mnie ginka w 12tc pozbawila zludzen ze bede miala cureczke. zrestz sama miedzy nozkami widzilam juz malutki pipciuk :)
alka ja tez chce filmik!!!!!!

Ostatnia edycja:
alka ja tez chcem filmik!!!!!!

marys poproś lekarza, żeby Ci nagrał - w dzisiejszych czasach i możliwościach sprzętowych to nie problem...
a co do płci nam też nie chciała dziś nic powiedzieć, bo mówi, że to za wcześnie i to co widać między nóżkami póki co może przekłamywać :)

marys no mam taka nadzieje na ta moja Hanie
ja sama probowalam sie doszukac meskich czesci
ale nie znalazlam wiec mysle ze szansa jest duza
ja w to bardzo wierze
za 2 tyg ide prywatnie wiec mysle ze juz bede znac kto u mnie zamieszkal:tak:

Dziewczynki, czy w 15 tc USG robi się już przez brzuch czy jeszcze dowcipnie? I myślicie, że będzie już widać płeć?
Pozdrawiam

reklama
ch_aga raczej przez brzuch, u mnie gmerwał w 13 tc przez pochwę bo mały nie chciał się obrócić
a płeć już raczej powinno być widać, zależy jak się ułoży
kiedy masz badanie?

Do góry