reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

reklama
18.07.2011 Tymek Wera.jpgTo nasza wizyta 18.07 - mam nadzieję, że udało mi się dodać ten obraz w normalnej wielkości

W sumie to powinnam tutaj to wpisać, więc kopiuję z głównego :)

Kochane już jestem po wizycie... Nasz ludzik ma 7 cm, NT w normie (1,38), tętno 150/min, kość nosowa jest, przepływy krwi w normie i te wszystkie inne też :):) wzorowa ciąża :):):) Dzieciątko leżało sobie jak na wakcjach z girkami zgiętymi w kolanach opartymi o macicę i miało straszną czkawkę :):):) A jak pomachało do mamusi, że aż mamusia się popłakała... Już tak strasznie je kocham!!!!!!!!!!!

Zapomniałam dodać, że pani doktor nagrała mi filmik z badania i teraz oglądam sobie mojego ludzika :):)

Ostatnia edycja:
piekne zdjecia maluszkow
ciesze sie w raz z wami sze same dobre wiesci.
beatka to jak lekaz mozi ze za wczesnie by cos mowic to jest szansa na dziewczynke, bo siureczek malutenki by byl juz zauwazalny. mnie ginka w 12tc pozbawila zludzen ze bede miala cureczke. zrestz sama miedzy nozkami widzilam juz malutki pipciuk :)
alka ja tez chce filmik!!!!!!

Ostatnia edycja:
alka ja tez chcem filmik!!!!!!

marys poproś lekarza, żeby Ci nagrał - w dzisiejszych czasach i możliwościach sprzętowych to nie problem...
a co do płci nam też nie chciała dziś nic powiedzieć, bo mówi, że to za wcześnie i to co widać między nóżkami póki co może przekłamywać :)

marys no mam taka nadzieje na ta moja Hanie
ja sama probowalam sie doszukac meskich czesci
ale nie znalazlam wiec mysle ze szansa jest duza
ja w to bardzo wierze
za 2 tyg ide prywatnie wiec mysle ze juz bede znac kto u mnie zamieszkal:tak:

Dziewczynki, czy w 15 tc USG robi się już przez brzuch czy jeszcze dowcipnie? I myślicie, że będzie już widać płeć?
Pozdrawiam

reklama
ch_aga raczej przez brzuch, u mnie gmerwał w 13 tc przez pochwę bo mały nie chciał się obrócić
a płeć już raczej powinno być widać, zależy jak się ułoży
kiedy masz badanie?

Do góry