ewelina26k
Fanka BB :)
ja też już po genetycznym, Maluszek ma 6 cm i jest zdrowy, wszystkie parametry prawidłowe i zakochałam się do szaleństwa w moim Maleństwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nie ma tak ze jednego dnia z 13 tc samopoczucie sie zmienia. mówi sie ogólnie ze w II trymestrze. a wiec czas na polepszenie samopoczucia masz az do końca 6 miesiąca pocieszyłam co?po swoim samopoczuciu ja bardziej obstawiam, że od początku 14 sie drugi zaczyna.. bo jak od 13 to powinnam czuc sie chyba lepiej nie?
no to cieszymy się z Tobą ewelinka :-) gratulacje....ja też już po genetycznym, Maluszek ma 6 cm i jest zdrowy, wszystkie parametry prawidłowe i zakochałam się do szaleństwa w moim Maleństwie
Donia koniecznie napisz co powiedział lekarz, powodzenia