reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

Anastazja a jeżeli chcesz wziąć becikowe to musisz mieć kartę ciązy do 10 tc założoną, poproś ginkę, żeby Ci wpisała wcześniejszą datę i dobrze Asteria mówi, co miesiąc trzeba do gina badania porobić, krew i mocz no inne na początku (toxo, różyczkę, cyto, HIV)

reklama
ale jestem durna. Mam ją od kilku tygodni tylko cały czas myślałam, że na okładce napisane jest "książeczka ciąży". Teraz patrze a tam "Karta ciąży".

Tak czy inaczej, dziękuję za uświadomienie bo bym do 40 tc się zastanawiała czemu nie mam karty ciąży :)

ale jestem durna. Mam ją od kilku tygodni tylko cały czas myślałam, że na okładce napisane jest "książeczka ciąży". Teraz patrze a tam "Karta ciąży".

Tak czy inaczej, dziękuję za uświadomienie bo bym do 40 tc się zastanawiała czemu nie mam karty ciąży :)

haha bywa :)

Asteria powdzenia u lekarza :)

Goska w ciazy jestes masz prawo:-D

panna corcia? moze jednak synek

Asteria udanej wizyty:tak:

Mami to zapamietaj wartosc tetna, moze plec podpowie, choc akurat to u mnie sie nie sprawdzilo

ja wizyte mialam w 6+6 prywatnie, 9+5 panstwowo i 12+3 tygodniu znow prywatnie, ale u mnie system opieki nad ciezarna inaczej wyglada

reklama
Livastrid
A jak po tętnie poznam płeć?
o zaciekawiło mnie, zwłaszcza, że nie mogę się doczekać, by poznać:-)
Asteria
Udanej wizyty życzę;-)

mnie też zaciekawiło,nawet nie słyszałam o takiej metodzie. a na ile ona jest skuteczna?

mam jeszcze takie pytanko,czy są tu mamy które nie zamierzają poznać płci aż do rozwiązania? ja się nad tym ostatnio zastanawiałam,ale chyba nie wytrzymam.ciekawość bierze górę :p

Do góry